Haberler

Avrupa 3.'süne Coşkulu Karşılama

Güncelleme:

Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Milli Haltercimiz Emrah Çalışkan'a, memleketi Ağrı'da yüzlerce kişinin katılımıyla coşkulu bir karşılama töreni yapıldı.

22 Kasım 2014 tarihinde Güney Kıbrıs'ın başkenti Limasol'da Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda genç erkekler 56 kg da podyuma çıkan, Ağrı'lı milli sporcumuz Emrah Çalışkan koparmada bronz madalya kazandı. Milli Haltercimiz Emrah Çalışkan, çiçekler ve davul- zurna ile karşılandı. Havaalanında düzenlenen karşılama törenine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak, Personel Şube Müdürü Mehmet Koçoğlu, Satın Alma Şefi Adem Araç, antrenörler, Milli Haltercinin ailesi, sporcular ve kurum çalışanları yer aldı. Kurum çalışanları Emrah Çalışkan ile birlikte halay çektikten sonra il müdürlüğü hizmet binasına geçildi. Burada Milli Halterciye cumhuriyet altını takdim eden İl Müdürü Vekili Cemil Budak şunları söyledi; "Bu gün gerçekten bir Ağrı'lı olarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bunu bütün Ağrı halkıyla paylaşıyoruz. Gerçekten Emrah kardeşimiz çalışmalarının ürününü verdi. Genç yaşta zor bir branşta Avrupa üçüncüsü oldu. Emrah kardeşimizi kutluyorum. Aynı zamanda antrenörümüz Muhlis Akbaş'ı da kutluyor özverili çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını diliyorum. Ağrı da bütün branşlarda Emrah Çalışkan'lar vardır. Bu sporcularımızı en kısa zamanda keşfedip Ağrı'mıza kazandırıp, Türkiye şampiyonları ve uluslararası müsabakalarda olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil ettirip ülkemizin bayrağını her yer de dalgalandırmayı arzu ediyoruz. Bundan sonraki hayatında da Emrah kardeşimizin daha iyi başarıları elde ederek gurur kaynağımız olacağını ümit ediyoruz. Diğer branşlarımızda da bu mutluluğu ve gururu yaşamıştık. Milli Boksörümüz Adem Kılıçcı gibi bir cevher yetiştirmiştik, şuanda Fenerbahçe kulübünde ülkemizi temsil ediyor. Başta Atletizm, Kayak, Boks, Tenis, Güreş branşlarında olmak üzere tüm branşlarda daha büyük başarılar yakalayacağız. Emrah kardeşimize bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyorum. İnşallah 2016 olimpiyatlarına Arif Koç ve Emrah Çalışkan sporcularımızı görmek istiyoruz. Huzurlarınızda, çalışmalarımızda bize destekleriniz esirgemeyen Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a, Sayın Valimiz Dr. Mehmet Tekinarslan'a, Milletvekillilerimize çok teşekkür ediyorum dedi."

Milli Halterci Emrah Çalışkan ise yapmış olduğu açıklamada;"Avrupa 3.'sü olduğum için, ilime bu sevinci yaşattığım için çok mutluyum. Çalışmalarımın meyvesini toplamaya başlıyorum. İnşalllah önümüzde ki müsabakalarda ilim ve ülkem adına en iyi şekilde mücadele edip, şampiyon olacağım dedi."

Halter baş antrenörü Muhlis Akbaş ise, bu müsabakaya bir yıldır sporcum ile birlikte çalışıyoruz. Sporcumun bu başarısı beni ve tüm halter camiasını sevindirdi. Çalışmalarımızda bize desteklerini esirgemeyen İl Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Karşılama töreninden sonra makamında Milli Haltercimizi kabul eden İl Müdür Vekili Cemil Budak, Emrah Çalışkan'a cumhuriyet altını takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emrah Çalışkan Güney Kıbrıs Ağrı Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title