Haberler

Avrasya Hospital'da Kıdem Ödülleri Sahiplerini Buldu

2014’ün son günlerinde kuruluşunun 15. yılını kutlayan Avrasya Hospital, çalışanları için hazırladığı Kıdem Ödülleri’ni eğlenceli bir törenle takdim etti.

Hastalarına kapılarını açtığı 1999 yılından itibaren şifa dağıtan Avrasya Hospital, kuruluşunun 15. yılını kutladı. 15. yılı şerefine çalışanlarına Kıdem Ödülleri veren Avrasya Hospital, düzenlediği eğlenceli törenle 2015’e de ‘Merhaba’ dedi. İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan Avrasya Hospital’da düzenlenen törene, Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu, İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ekonomi Bakanlığı Marmara Bölge Müdürü Mehmet Nurettin Tanın, Esenler İlçe Kaymakamı Yücel Ünal, Zeytinburnu Kızılay Şube Başkanı Remzi Yılmaz, Zeytinburnu Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Nevzat Uluocak, Rumeli Türküleri Sanatçısı Arif Şentürk, Sanatçı Özge Doğru Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, sanat, spor, ekonomi, sağlık camiasından birçok davetli ve Avrasya Hospital’da görev yapan tüm personel katıldı.

ALTIN, GÜMÜŞ VE BRONZ ÖDÜLLER VERİLDİ

Avrasya Hospital tarafından verilen Kıdem Ödülleri, personelin çalışma yıllarına göre altın, gümüş ve bronz olarak tasarlandı. 15 yıl çalışanlara altın, 10 yıl çalışanlara gümüş ve 5 yıl çalışanlara ise bronz ödüller takdim edildi. Çalışan tüm personel ile 15 yıldır beraber oldukları ve bu kurumu birlikte büyüttükleri için ödül töreni düzenlediklerini belirten Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu, “15. yılımızı tamamladığımız bu özel gün, aynı zamanda yeni yıla da denk geldi. Hep birlikte hem yeni yılımızı kutlayacağız hem de bu kurumu birlikte büyüttüğümüz için çalışanlarımıza ödüller vereceğiz. 370 kişilik kadromuzda 15 yıldır çalışan yaklaşık 35, 10 yıldır çalışan yaklaşık 70, 5 yıldır çalışan ise yaklaşık 60 doktor, hemşire ve personelimiz var. Kanser, teşhis tedavi, kalp damar hastalıkları konusunda sağlık hizmetleri veriyoruz. Kalp cerrahisi ve mikro cerrahi yapıyoruz. Her alanda görüntüleme ünitelerimiz var. Bu nedenle alt yapımız tamamıyla mevcuttur. Ayrıca biz sadece İstanbul değil, tüm Türkiye’ye, Balkanlar’a, Ortadoğu’ya ve Kafkas ülkelerine uluslararası hizmet veriyoruz” diye konuştu.

“AVRASYA HOSPITAL HASTALARINA ÖZEL İLGİ GÖSTERİYOR”

Avrasya Hospital’ın kendisi ve ailesi için öneminin çok büyük olduğunu belirten Ekonomi Bakanlığı Marmara Bölge Müdürü Mehmet Nurettin Tanın, “Avrasya Hospital, sağlık hizmetleri dışında hastalarıyla özel olarak ilgileniyor. Bu da herkesi memnun ediyor. Herkesin başarılarının devamını diliyor ve yeni yıllarını kutluyorum” diye konuştu.

Ödül alan doktorlardan Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Ali Rıza Cenal, “Avrasya Hospital açılalı 15 yıl oldu. Herkesi çok seviyoruz ve uyum içinde çalışıyoruz. Böylece başarımız daha da artıyor. Ödüllerimizi aldık ve çok memnunuz herkesin yeni yılını da kutluyorum” şeklinde konuştu.

ŞARKILARIYLA MESLEKTAŞLARINI COŞTURDU

Yeni yıla girerken sağlık çalışanlarına Kıdem Ödülleri’nin takdim edildiği özel günde meslektaşlarını yalnız bırakmayan, Avrasya Hospital Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Esat Akıncı seçmiş olduğu türküleri saz eşliğinde seslendirerek meslektaşlarına keyifli dakikalar yaşattı. Prof. Dr. Esat Akıncı’dan sonra sahne alan sanatçı Özge Doğru’da şarkılarıyla ödül törenine renk kattı.

Prof. Dr. Esat Akıncı,” Yeni yıla girdiğimiz bu günde Avrasya Hospital ailesinin bir üyesi olarak yer almaktan mutluluk duyuyorum. Burada ekip olarak büyük işler başarıyoruz ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Yeni yıl ile birlikte her şeyin daha da iyi olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Avrasya Hospital Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Esat Akıncı,” Yeni yıla girdiğimiz bu günde Avrasya Hospital ailesinde yer almaktan mutluluk duyuyorum. Burada ekip olarak büyük işler başarıyoruz. Ekip olarak uyum içerisinde çalışıyoruz. Yeni yıl ile birlikte her şeyin daha da iyi olacağına inanıyorum” dedi.

NİHAN TİLKER - GÖKHAN YARGICI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Urlu Esat Akıncı İstanbul Avrasya Politika Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title