Haberler

Avcılar Halkı, Geleneksel Kadir Gecesi İftarında Bir Araya Geldi

Avcılar Belediyesi tarafından Kadir Gecesi’nde düzenlenen geleneksel iftarda binlerce vatandaş beraber iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Avcılar Belediyesi tarafından Kadir Gecesi'nde düzenlenen geleneksel iftarda binlerce vatandaş beraber iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Avcılar Belediyesi, her yıl Ramazan ayında düzenlediği geleneksel Kadir Gecesi iftar programında binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Avcılar Merkez Mahallesinde düzenlen iftara Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlarken, ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlar dualarla oruçlarını açtı. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, tek tek masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların ve çocukların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Başkan Benli, herkesle tek tek ilgilendi.

"Ülkemize ve dünyamıza huzur, bereket gelsin istiyoruz"

Avcılar halkının her zaman Kadir Gecesi'nde bir araya geldiğini ve birlikte iftar yaptığını belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, "Birlikte iftar sofralarında bolluk bereketleriyle güzel dileklerimizi paylaşmak için bir araya geliyoruz. Avcılar halkı sözleşmiş gibi Kadir gecesinde bu kurulan güzel alanımızda bu sofrada bir araya geliyoruz. Biz diliyoruz ki gerek ülkemize gerekse bütün Dünyada birlik beraberlik olsun, bolluk bereket olsun. Ülkemize huzur bütün dünyamıza huzur ve bereket gelsin istiyoruz. O nedenle de Avcılar'ın Kadir gecesinde bu temenniler aynı zamanda da her yere ulaşacak kadar da güzel temennilerle 7'den 70'e herkesin bir araya geldiği bu güzel soframızda öncelikle katılan herkese hem çok teşekkür ediyoruz hem de Kadir gecelerini kutluyoruz. Herkesin Ramazan Bayramının şeker tadında geçmesini diliyoruz" diye konuştu

İftar programı, yapılan yemek duasının ardından son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Handan Toprak Kadir Gecesi Avcılar Politika Güncel Haberler

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title