Haberler

Avcılar'da Feci Kaza

Güncelleme:

Avcılar'da sabah saatlerinde E-5 üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı.

Avcılar'da E-5 karayolu üzerinde sabah saat 05.00 sıralarında karşı şeride geçmeye çalışan bir vatandaş, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza mahalline giren 3 otomobilin daha kazaya karışması nedeniyle 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

Avcılar Şükrübey Metrobüs durağı yakınında meydana gelen kaza, Orhan G.Ü. nün kullandığı 34 EG 430 plakalı otomobilin, E-5 karayolu üzerinde karşı şeride geçmeye çalışan Mustafa Tunç'a çarpması sonucu meydana geldi. Kaza mahalline 50 metre mesafedeki üst geçidi kullanmayan Mustafa Tunç olay yerinde hayatını kaybetti.

Öte yandan kaza mahalline giren 3 araç ise zincirleme kazaya karıştı. Kazaya karışan araçta bulunan sürücüler ile ilk kazada otomobilde bulun bir bayan hafif yaralı olarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza mahalline giren sürücülerden Cevat Bilgin, "Bu kaza daha önce olmuş. Önümdeki araç kaza mahallini izlemek için durunca biz de arkadan çarptık" dedi.

Polis kazanın olduğu yerde inceleme yaparken, yaşanan kazalarla ilgili soruşturma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Tunç Avcılar Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title