Haberler

Auto Show 2012 TÜYAP 'ta, Kaya Ramada Plaza Otel'de

Güncelleme:

AUTO SHOW 2012, 2-11 Kasım tarihleri arasında TÜYAP fuar merkezinde gerçekleşiyor.

Tüyap'a metrobüs durağına yürüyüş mesafesindeki Kaya Ramada Plaza, misafirlerini fuarın tüm yorgunluğu ve kalabalığından kurtarıp konfor , lezzet , spor ve spa ile yeni gündeki fuar heyecanına hazırlıyor.

Açıldığı tarihten itibaren gerek konumu gerekse son teknoloji ile donatılmış teknik altyapısı ve konforuyla kongre turizminin ve iş toplantılarının bir numaralı adresi olan Kaya Ramada Plaza,restaurant &barları , spa & wellness hizmetleriyle fuar ziyaretçilerine farklı alternatifler sunuyor.

Bölgenin ilk beşyıldızlı oteli olan Kaya RamadaPlaza; restoran ve bar hizmetini geniş bir yelpazede sunuyor. Konuklarını birbirinden farklı lezzetler ve ambiyans ile ağırlarken günün en güzel dakikalarını yaşatıyor.

28. kattaki The Summit Restaurant & Barile dünya mutfağının ve Akdeniz mutfağının seçkin lezzetlerini deniz ,göl manzarasıyla tamamlarken , müziğin huzurlu tınısıyla birlikte konuklarına bambaşka bir yemek keyfi sunuyor.

Amerikan ve Meksika mutfağının eşsiz lezzetlerini ; steak' leri , en güzel taco' larıve birçok benzersiz lezzeti sunan Rolling Rock Cafe farklı kültürlerin tatlarını usta şefler sayesinde unutulmayacak lezzetlere dönüştürüyor.

Gün boyu vereceğiniz küçük molalar için Lobby Lounge Bar ve Patisserie La Vie sizlere birbirinden özel tatlar sunuyor.

Kaya Ramada Plaza, fuar yorgunluğunu Palaestra Health Clubile rahatlık, sağlık ve huzurla dolu anlara çeviriyor.Profesyonel hocalar eşliğinde spor yapabilir yada Uzakdoğulu ve Türk terapistler eşliğinde yapılan Bali, İsveç ve aroma terapi masajlarıyla rahatlamanın ve yenilenmenin değişilmez keyfini yaşayabilirsiniz.Bunun yanında geleneksel Türk hamamı, kese ve köpük masajlarıylada hayır diyemeyeceğiniz dakikaları sizlerle paylaşıyor.

Konumu ve hizmet kalitesiyle vazgeçilmez olan Kaya Ramada Plazabeş yıldızlı konforu konuklarının beş duyusuna hitap etmek olarak tanımlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Plaza Otel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title