Haberler

Atilla Dorsay'ın Objektifinden Türkan Şoray

Sinema yazarı Atilla Dorsay'ın 2007-2012 yılları arasında çektiği Türkan Şoray fotoğraflarından oluşan "Türkan Sultan'a Armağan" isimli albüm kitap ve kitapta yer alan fotoğrafların seçkisinden oluşan bir sergi Altın Portakal izleyicisiyle buluştu.

Sinema yazarı Atilla Dorsay'ın 2007-2012 yılları arasında çektiği Türkan Şoray fotoğraflarından oluşan "Türkan Sultan'a Armağan" isimli albüm kitap ve kitapta yer alan fotoğrafların seçkisinden oluşan bir sergi Altın Portakal izleyicisiyle buluştu. Hayranları Şoray'ı görebilmek ve bir an olsun dokunabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 6-12 Ekim 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında sergi salonları, sanat galerileri, alışveriş merkezleri, kültür evleri ve sanat derneklerinde sinema temalı çok sayıda sergi düzenleniyor. Altın Portakal'ın bu yılki sergilerinin ilki olan Atilla Dorsay'ın Objektifinden Türkan Şoray 2007-2012 adlı serginin açılışı, Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Serginin açılışına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKSAV Şefer üyesi Mustafa Akaydın, eşi Günseli Akaydın, Türkan Şoray, Atilla Dorsay, AKSAV üyeleri, çok sayıda Yeşilçam oyuncusu ve sanatseverler katıldı.

Sinema yazarı Atilla Dorsay'ın 2007 - 2012 yılları arasında çektiği Türkan Şoray fotoğraflarından oluşan "Türkan Sultan'a Armağan" isimli kitapta yer alan fotoğrafların seçkisinden oluşan sergide, Şoray'ın, çeşitli festivaller, kutlama günleri, bayram ziyaretleri, "Altın Kızlar" dizisinin seti çekimleri sırasında Atilla Dorsay tarafından karelenmiş.

Sergiyi gezen Şoray, "Atilla bey o kadar çok yönlü ki. Yani inanılmaz farkında olmadan doğaçlama olarak yakalaması benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Buradan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne de çok teşekkür ediyorum. Bana böyle bir alanı ayırdıkları için" dedi.

Ardından bir gazetecinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a, "Şoray'a, Antalya fahri hemşehrisi yapacak mısınız?" sorusuna Akaydın, "Film festivali kapsamında olmasın. Başka bir zaman belediye meclis kararı ile Şoray'a, Antalya fahri hemşehrilik ve anahtar sunalım" ifadesini kullandı.

Sergi sahibi Atilla Dorsay ise, "Güzel insanlar, güzel yüzler yakaladığınız zaman biraz da şansla çok güzel fotoğraflar çekilebilir. (Türkan Şoray'ı göstererek) Yeter ki böyle olsun. Bana da (Akaydın'a dönerek) maymuncuk hediye edin efendim" diye konuştu.

Şoray, Dorsay, Akaydın çifti daha sonra kendilerini görmeye gelen kalabalıkla selamlaştı. Şoray, sevenlerine bol bol el sallayıp öpücük attı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atilla Dorsay Türkan Şoray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title