Haberler

Ateş Ünal Erzen CHP'den İstifa Etti

Güncelleme:

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen CHP'den istifa etti. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk adaylıktan çekilme dilekçesini partiye sundu.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen CHP'den istifa ettiğini açıkladı. Ayrıca Kadıköy'de adayın kim olacağı karmaşası devam ederken Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk de adaylıktan çekilme dilekçesini partiye sunduğunu açıkladı.

KINIK BELEDİYE BAŞKANI DP'YE KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından tekrar aday gösterilmeyince partisinden istifa eden Kınık Belediye Başkanı Süleyman Kaya, törenle Demokrat Parti (DP) saflarına katıldı. Kaya ile birlikte CHP'li İl Genel Meclisi üyesi Ramazan Canlı, Kınık Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Topçu, Mustafa Akın, Hüseyin Gider, CHP Kınık eski ilçe başkanları Doğan Dileç, Tuncay Ege ve 220 parti üyesi de istifalarını verip, DP'ye geçti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Ateş Ünal Erzen Bakırköy Kadıköy Güncel Haberler

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Bakmadan Geçme

Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor?
Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

500

Yorumlar (49)

banyok@rhyr.com:

cho banyo yapmıyor , cenabettir fazla yaklaşmayın

48
27
yanıtYanıtla
CEVDET ÖRENcevdet_oren@hotmail.com:

SABAH SABAH GÜLDÜRDÜN BENİ:)))

yanıt0
yanıt0
Yusufbustafree_55@hotmail.com:

chp dunyada misyonu olmayan bir parti adeta kapali bir kutu

38
17
yanıtYanıtla
AKDENİZzumrudu_anka@hotmail.com:

chpnin bu halini özlemiştik.durmak yok yola devam

38
16
yanıtYanıtla
Mehmet Kaplanmehmet@hotmail.de:

Sevgili makarnaci kardesim, allah senin gibilerini makarnadan mahrum etmesin.

yanıt0
yanıt0
AKDENİZzumrudu_anka@hotmail.com:

mehmet bey teşekkür ederim makarna çok güzel bir nimettir.Şöyle bol salçalı yada domates biber soslu ne güzel yenir.ALLAH CC ın verdiği bir nimettir makarna.Sizin evde hiç makarna pişmez mi?Ne zaman önüne makarna yemeği gelirse AKDENİZ i hatırlarsan sevinirim.

yanıt0
yanıt0
daha güçlü chpneco3427@hotmail.com:

Yorumcular birkaç istifadan dolayı, chp.nin ak partinin haline düşeceğini sanıp sevinmişler ama boşuna. . Birincisi istifalar akp gibi hırsızlıktan değil, ikincisi gidenin yerine daha güçlüsü gelecektir..yüzde 10 luk Baykal ın gidip yüzde 40 oy sahibi kılıçdaroğlunun geldiği gibi

19
33
yanıtYanıtla
urfalıibrahimsenbahar63@hotmail.com:

ben ruyamda gordum sarıgul yuzde 53lı başkan olacak ruyamda gordum

11
40
yanıtYanıtla
erolkral_55@hotmail.com:

rüyalarla uğraşma gerçeklerle uğraş siz sadece rüyanızda görürsünüz zaten

yanıt0
yanıt0
MEHMET ORAKÇIorakci_96@hotmail.com:

terkedin bu VATİKAN partisini dönün ALLAHA bu parti baş örtüsünü yasakladı ,KURANIKERİM ÖĞRENİLMESİN DİYEREK alfabeyi değştirdi kıyafet devrimi ismi altında İSLAMİYETİ silmek için her şeyi yaptı ezanı türkçeye çevirdi sakılı zorla kesdirdi HALİFELİĞİ kaldırdı böylece islamı başsız bıraktı VATİKAN hıristiyanların PAPASI var bir başları var bir lider kisvesi altında toparlayıp birlik ve beraberlik kurabiliyorlar.... ama bütün bu kötü işlerin sebebi CHP dir terkedin kendinizi ve ülkemizi bu zihniyetten kurtarın....

21
27
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title