Haberler

Asteras Tripolis - Beşiktaş Maçından Notlar

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 5. haftasında deplasmanda Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı ile karşılaşırken, maç için yoğun güvenlik önlemi alındığı görüldü.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 5. haftasında deplasmanda Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı ile karşılaşırken, maç için yoğun güvenlik önlemi alındığı görüldü.

KORKULAN OLMADI

İstanbul'da Galatasaray ile Kızılyıldız arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague maçı öncesinde Sırp taraftar Marko Ivkovic'in öldürülmesi sonrası sosyal medyada örgütlenmeye çalışan Sırp ve Yunan taraftarlar, Asteras- Beşiktaş maçını hedef göstermişti. Beşiktaş yönetiminin de girişimleri ile UEFA ve Tripoli yetkilileri herhangi bir olay çıkmaması için geniş önlemler aldı. Ancak Sırp ve Yunan taraftarların maça gelmesinin beklenmesi bir yana, Asteras taraftarı bile 7 bin 600 kişi kapasiteli stadı dolduramadı. Tribünlerin büyük bir bölümü boş kaldı.

GREV YÜZÜNDEN BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR MAÇA GELEMEDİ

Asteras taraftarı gibi Beşiktaşlı taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümü dolduramadı. Beşiktaş için ayrılan biletlerin tamamının satılmasına rağmen Yunanistan'da ülke genelinde yapılan grev yüzünden havalimanının çalışmaması sebebiyle taraftarlar Yunanistan'a ve dolayısıyla da Asteras-Beşiktaş maçına gelemedi. Siyah beyazlı taraftarların sayısı 100'ü ancak bulabildi.

OLCAY ŞAHAN İLK 11'DE OĞUZHAN ÖZYAKUP YİNE YEDEK

Kerim Frei'nin lig maçlarında gösterdiği performans sonrası Kasımpaşa maçında yedeğe çekilen Olcay Şahan ilk 11'deki yerine kavuştu. Sosa'nın yükselen grafiği ile yedeğe düşen Oğuzhan Özyakup ise, Olcay kadar şanslı olamadı ve bu maçta da yedek soyundu. - Tripoli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Asteras Tripolis Yunanistan Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title