Haberler

Aşkına Karşılık Vermeyen Kadını Mezarlıkta Dua Ederken Öldürdü

Güncelleme:

Edirne'de 34 yaşındaki Tuncay Yavuz 5 yıldır aşkına karşılık vermediğini öne sürdüğü 43 yaşındaki Rahime Yaşar'ı mezarlıkta dua ettiği sırada öldürdü.

Edirne'nin Havsa İlçesi'ne bağlı Köseömer Köyü'nde 34 yaşındaki Tuncay Yavuz, aşkına karşılık vermediğini öne sürdüğü 43 yaşındaki Rahime Yaşar'ı mezarlıkta anne ve babasının mezarı başında dua ettiği sırada av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

MEZARLIKTA DUA EDERKEN YANINA GİTTİ

Havsa İlçesi'ne 18 kilometre uzaklıktaki 340 nüfuslu köyde çiftçilik yapan makine mühendisliği mezunu Tuncay Yavuz, dün öğle saatlerinde 5 yıldır aşık olduğu ve kendisine karşılık vermeyen akrabası Rahime Yaşar'ı takip etti. Yaşar'ı köy mezarlığında anne ve babasına ait mezarın başında dua ederken gören Yavuz, konuşmak için yanına gitti.

ÖNCE AYAKLARINA SONRA GÖĞSÜNE ATEŞ ETTİ

Aşkını ilan eden Yavuz yine karşılık alamayınca yanında getirdiği av tüfeğini doğrultup "seni öldürürüm" diye tehdit etti. Bunu önemsemeyen Rahime Yaşar, "Şaka yapıyorsun, sen beni öldüremezsin" diye karşılık verince önce ayaklarına ardından da göğsüne ateş etti.

"RAHİME'Yİ MEZARLIKTA ÖLDÜRDÜM"

Ardından köy meydanından rastladığı bir tanıdığının aracıyla Havsa İlçesi'ne giden Tuncay Yavuz, Jandarma Karakolu'nda Rahime Yaşar'ı mezarlıkta öldürdüğünü itiraf ederek teslim oldu. Jandarma ekipleri köy muhtarı Feyzullah Açıkgöz'ü arayıp mezarlığı kontrol etmesini istedi. Muhtar Açıkgöz mezarlığa girdiğinde annesi ve babasının mezarı başında Rahime Yaşar'ı ölü olarak buldu.

"5 YILDIR BENİ HİÇBİR ZAMAN İSTEMEDİ"

Alınan ilk ifadesinde 5 yıldır aşık olduğu Rahime Yaşar'ın kendisini hiçbir zaman istemediğini anlatan katil zanlısı Tuncay Yavuz, "5 yıldır benimle olması için konuşmaya çalışıyorum ama beni hiçbir zaman istemedi. Ben ona aşık oldum. Dün de mezarlığa kadar takip ettim. Yeniden konuşmak istedim, hatta 'seni öldürürüm' dedim. Ama bana inanmadı ve 'öldüremezsin beni' dedi. Daha sonra bende av tüfeğiyle ateş ettim. Sonra da jandarmaya gelip teslim oldum. Pişmanım" dedi.

"SÖYLEYECEĞİM BİR ŞEY YOK, PİŞMANIM"

Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen katil zanlısı Yavuz, girişte gazetecilerin "Neden öldürdün?" sorusuna "Söyleyeceğim bir şey yok, pişmanım" diye cevapladı. Savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklanan Tuncay Yavuz, Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

"SERBEST GEZİP DOLAŞTIĞI İÇİN UYARIYORDU"

Karşılıksız aşk cinayeti ikilinin yaşadığı Köseömür Köyü'nde de şaşkınlık yarattı. Tuncay Yavuz'un akrabası Rahime Yaşar'ı öldürdüğü haberleri üzüntü yaratırken, köy muhtarı Feyzullah Açıkgöz, aralarında gönül ilişki olup olmadığını bilmediğini ifade ederek, "Aralarında ne olduğunu tam bilmiyorduk ama tartışıp kavga ettiklerini biliyoruz. Rahime Yaşar 5 yıl önce eşinden ayrıldı. Ailesine ait evde kalıyordu. Biraz serbest gezip dolaştığı için Tuncay onu uyarıyordu. Ben bunu gönül ilişkisi yerine akrabasını koruma duygusu olarak anlamıştım. Neden öldürdüğünü bilmiyorum" dedi.

TALİBİNİ SİLAHLA YARALAMIŞ

Öldürülen Rahime Yaşar'ın kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle şikayet ettiği Tuncay Yavuz için daha önce 3'er aylık 3 kez mahkemeden koruma kararı aldırdığı ve evine yaklaşmasını yasaklattığı ortaya çıktı. Yavuz'un 5 yıl önce de Rahime Yaşar'a evlenmek için talip olan bir kişiyi tabanca ile bacağından yaraladığı ve ardından mahkeme tarafından verilen 3 yıl 6 ay hapis cezanının ertelendiği öğrenildi.

ÖLDÜĞÜ YERDE TOPRAĞA VERİLDİ

Annesi Fatma Yaşar ile babası Hasan Yaşar'ın mezarı başında hayatını kaybeden Rahime Yaşar da yanlarında açılan mezarda toprağa verildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuncay Yavuz Hasan Yaşar Havsa 3. Sayfa Güncel Haberler

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Bakmadan Geçme

10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ile Ali Koç yüzde kaç oy aldı, oy farkı kaç?
Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

500

Yorumlar (18)

urfalı sosyalistMobil-ANDROID:

zalimlere ve diktatora karşı inadına HDP diyoruz

1
11
yanıtYanıtla
CHP CHP CHP CHP CHP:

Allah rahmet eylesin. . . OYLAR CHP YE

5
6
yanıtYanıtla
Ela:

Al bir piskopat daha. Allah islah etsin

10
0
yanıtYanıtla
öylesine biri:

Bu nasıl iş be, gerçekten çok insan hayatına yazık oluyor.

9
0
yanıtYanıtla
YPAMobil-ANDROID:

TÜRKIYEDE BIR HASTALIKMI VAR.? BUNU GAVIR BILE YAPMIYOR.! .! .!

8
0
yanıtYanıtla
elif-sena:

Bu ne biçim bir sevgi nasıl bir aşk....töbe töbe...ben sevdiğim insanın mutlu olması için elimden ne gelirse yaparım....aşkı sevgiyi....yanlış öğrenmiş millet...yazıklar olsun

5
2
yanıtYanıtla
şn:

ne haber berivan

yanıt2
yanıt1
Kroberkcan:

Silahlı birisiyle konuşurken ciddiye alması gerekirdi, tahrik etmiş

3
4
yanıtYanıtla
Oz:

Bu memlekette bu kadar mal varken akpnin iktidar olması tabiki normal

yanıt7
yanıt4
tarihcii Mobil-ANDROID:

aptalca bır durum allah islah etsin memlekette akıllı yok ki

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title