Haberler

Aşkına Karşılık Bulamayınca Otomobilin İçinde Başına Silah Dayayıp İntihara Kalkıştı

Güncelleme:

Muğla'da 50 yaşındaki adam, 38 yaşındaki platonik aşkının evinin önünde, otomobilin içinde başına silah dayadı. Müzakereci polisler, 2 saatlik çabayla intihara kalkışan adamı ikna etti.

Muğla'da Necmi K. (50), kendisi gibi eşinden boşanan S.C.'nin (38) aşkına karşılık vermeyip güvenlik güçlerine şikayetçi olması üzerine kadının evinin önünde, otomobilde tabancayla intihara kalkıştı. Yaklaşık 2 saatlik çabayla ikna edilen Necmi K., önce hastaneye, ardından emniyete götürüldü.

AŞKINA KAŞILIK BULAMAYINCA BAŞINA TABANCA DAYADI

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şoför olan Necmi K., Muğla Sıtkı Koçman Üniveritesi'nde özel güvenlik görevlisi S.C.'ye gönlünü kaptırdı. Necmi K., dün gece, aşkına karşılık bulamadığı S.C.'nin Menteşe ilçesindeki evine gitti, kapıyı çalıp konuşmak istedi. Ancak kapıyı açmayan S.C., polisi arayıp şikayetçi oldu. Polisin geldiğini öğrenen Necmi K., saat 01.00 sıralarında, evin önündeki otomobiline döndü. Araca kendisini kilitleyerek, ruhsatlı tabancasını başına dayadı.

2 SAAT SONRA İKNA OLDU, SİLAHINI POLİSLERE TESLİM ETTİ

İhbar üzerine olay yerine, polis ekiplerinin dışında sağlık ekipleri de sevk edildi. Sokağa gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya da bölgeye geldi. Müdür Çetinkaya ile müzakereci polisler, Necmi K.'yi teşebbüsünden vazgeçirmesi için ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 2 saat sonra ikna edilen Necmi K., otomobilden inerek elindeki silahı polis ekiplerine teslim etti.

İFADESİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen Necmi K., sağlık kontrolü sonrası, götürüldüğü Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi'nde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Sıtkı Koçman Muğla 3.Sayfa Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

500

Yorumlar (18)

TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA:

YAHU ADAM 50 YAŞINDA VE PALANTONİK AŞIK ŞİMDİ BU bunağı KURTARDINIZ YARI NE OLACAK? Bu bir ''İMANSIZLIK ''hastalığıdır. İmandır o cevher ki İLAHİ ne büyüktür. İmansız olan kirli yürek sine de bir yüktür. Farz edilsin ki çekilmiş vicdanlardan ALLAH KORKUSU ne irfanın kalır tesiri katiyyen ne vicdanı. İnsanım diyen olmak gerektir İMANLI, edepli, liyakatli sonra vicdanlı. Allah a dayan saye sarıl HİKMETE RAM ol, yol budur bilmiyorum başka çıkar yol.

14
13
yanıtYanıtla
Balkan kizi:

SANA INTERNET YASAK!

yanıt3
yanıt5
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bana göre dünyanın en aciz en zavallı adamısın,yaptığın şey tam bir eziklik örneği

15
0
yanıtYanıtla
Ali:

Ne olursan ol ama rezil olma.

13
0
yanıtYanıtla
Tirci bilo:

BIRAKSAYDINIZDA SKSAYDIYA ONDA O DUBUR YOK IKINCISI ONU CAYDIRANLAR ONA KARI SOZUMU VERDI

7
5
yanıtYanıtla
65 yasinda hala seven salih:

hic tanimadigin birini ( ÖNYARGILI ) bunak diyebilen insanlik yoksunu. yaradanin! yaradilanini sevin yaradandan ötürü ! sözünü bile bilmez saygisiz ne sevgi nede sevmeyi bilmez insanlik yoksunu kara kalbli kara kafalisin sanirim

yanıt0
yanıt0
adınızı yazın:

sen bak yoluna la salak kaza yapmadan devam et sığır sende

yanıt1
yanıt0
HARUN:

Allah akıl fikir versin. Bunlar hep boşluktan kaynaklanıyor. Boş adam işi yani. . .

11
0
yanıtYanıtla
NEVZAT:

bizim arka okuldaki bayan öğretmende öğrencisiyle ilişki yaşıyor

2
6
yanıtYanıtla
GELECEK:

50 gram pastırma diyorsunuz ömrünüz boyunca beyninizden çıkaramadığınız, hayatta başka amacınız yokmuş gibi girdabına girdiğiniz şeymi kıvrak şinasi ve gaasan. adam olun adam.

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title