Haberler

ASİMDER Başkanı Gülbey: "Ermeniler Soros'un Erivan'daki ofisini bastı"

Güncelleme:

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ'da Ermenistan'ı yenilgiye uğratmasının ardından ateşkes anlaşması imzalayan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'a kızan Ermenilerin Erivan'da seçimlerde...

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ'da Ermenistan'ı yenilgiye uğratmasının ardından ateşkes anlaşması imzalayan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'a kızan Ermenilerin Erivan'da seçimlerde Paşinyan'a sponsor olarak destek veren Soros'un ofisini bastıklarını iddia etti.

Sorors'cu Başbakan Paşinyan'ın Rusya'ya sığındığını söyleyen ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, "Azerbaycan ordusu Dağlık Karabağ'da destan yazarcasına Ermenistan ordusunu 48 gün içerisinde yenilgiye uğrattı. Bu Azerbaycan Türklerinin sadece zaferi değil tüm dünya Türklerinin zaferidir. Azerbaycan'ın bu kazanmış olduğu zafer tüm Türk milletini gururlandırmış ve sevindirmiştir. Ermenistan artık tükendiğinin farkına vararak her zamanki gibi yine Rusya'nın yanına sığınmış yardım istemiştir. Belli şartlar altında Dağlık Karabağ savaşını sonlandırıp ateşkes yapan Azerbaycan kazançlı çıkarken, Ermenistan iç karışıklığa uğramıştır. Sokak eylemlerinden gelerek başbakan olan Nikol Paşinyan, şimdi kendini protesto eden sokak eylemcilerini tutuklamakla tehdit etmektedir. O günlerde halka sizdenim diyen Paşinyan, bu davranışıyla halktan olmadığını ispatlamıştır. Paşinyan'a kızgın olan Ermeni halkı, seçimlerde Paşinyan'a sınırsız destek verip Sergy Sarkisyan'ı indirten sponsor güç olan Sorors'un Erivan'daki ofisinin kapısını kırarak içeri girip bütün eşyalar ile binayı yerle bir etmişlerdir" dedi.

Sorors binası ve Ermenistan Parlamentosu'na baskın yapanların araçlarının üstünde ve giydikleri tişörtlerde Ermeni terör örgütü ASALA'nın sembollerinin bulunmasının da çok düşündürücü olduğunu belirten Gülbey, "Ermeni terör örgütü ASALA zihniyeti Erivan'da yeniden hortlamıştır. Türkiye ve Azerbaycan devlet diplomatları ve büyükelçilik binalarının daha dikkatli korunması gerekmektedir. Soros ve Ermenistan Parlamento binasına baskın yapanların hepsinde yıllarca Türk diplomatlarımızı şehit eden ASALA terör örgütü armaları bulunmaktaydı. Bu kızgın faşist Ermeni grubu, olaylar sakinleşince ilk olarak Karabağ yenilgisinin intikamının peşine düşeceklerdir. Ermenistan'da yıllardır beslediği terör örgütlerini Türkiye ve Azerbaycan'da faaliyete geçirebilirler. ASİMDER Genel Merkezi olarak tüm gelişmelerin takipçisi olacağız" şeklinde konuştu. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Azerbaycan Ermenistan Erivan Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title