Haberler

Aşık Veysel Konseri ilgi gördü

Güncelleme:

Malatya'da düzenlenen Aşık Veysel Konseri ilgi gördü.

Malatya'da düzenlenen Aşık Veysel Konseri ilgi gördü.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencileri tarafından düzenlenen Aşık Veysel Konserine, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Yılmaz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Karabulut, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Önal, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Cemal Koyunoğlu, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.

Aşık Veysel Konserinin şefliğini İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Bulgan yaptı. Konserde, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencileri tarafından Aşık Veysel'in besteleri seslendirildi.

Doç. Dr. Murat Bulgan, yaptığı konuşmada, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinin düzenlediği konser için 3 aylık bir çalışma yaptıklarını ifade edip, güçlü bir alt yapıları olduğunu yine de çok meşakkatli bir süreç ile karşılaştıklarını belirtti. Bulgan, "Aşık Veysel söz konusu olduğu için böylesine yoğun bir ilgi bekliyorduk. Biz bu konseri öğrencilerimizle beraber başardık. Böyle konserlerin devamının gelmesini isteriz" dedi.

Konser, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından yapılan çiçek takdimi ile sona erdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Aşık Veysel Şatıroğlu Malatya Güncel Haberler

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! CANLI maç izle! (POLONYA-TÜRKİYE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Haziran günün maçları nereden izlenir? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 10 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? 11 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Haziran burç yorumları nedir? KULAK ÇINLAMASI NEDEN OLUR? Kulak çınlaması nasıl geçer? BUKET ÖZGÜNLÜ BOYACI NEDEN TUTUKLANDI? Şanlıurfa'dan Ankara'ya kuduz köpek getirme olayı ne? Buket Özgünlü Boyacı kimdir? 35 hasta köpeği Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? SON DAKİKA: 10 Haziran en son nerede deprem oldu? Son depremler kaç şiddetinde oldu? MERT DEMİR AMELİYAT MI OLDU? Mert Demir neden ameliyat oldu, son durumu ne?
Avrupa Parlamentosu seçimleri kıtayı sarstı! Türk partisi, Rodop ve İskeçe'de birinci çıktı

Avrupa Parlamentosu seçimleri kıtayı sarstı! Türk partisi, Rodop ve İskeçe'de birinci çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title