Haberler

Arpak Kardeşler 3. Albümü 'BEDDUA' İle Sevenleriyle Buluştu

Güncelleme:

Ebru Şallı Ve Wilma Elles'in Astronomik Rakamını Duyunca Klipte Eşini Oynattı!

Arpak Kardeşler, üçüncü albümleri 'Beddua' ile sevenleriyle buluştu. 7 şarkının yer aldığı albümde 'Beddua' adlı şarkıya bir de akustik versiyon yapan Arpak Kardeşler, iki klip birden çektiler. İlk klibi Mehmet Arpak'ın Karadeniz şivesiyle seslendirdiği söz ve müziği Ekrem Arpak'a ait 'Olur mi Yâr' adlı türküye çeken Arpak Kardeşler, ikinci klibi de 'Beddua'a adlı şarkıya çektiler.

BOĞULMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Çekimleri Ağva sahilinde gerçekleştirilen klip çekiminde boğulma tehlikesi atlatan Ekrem Arpak, 'Beddua şarkısının intihar sahnesini Ağva da çekiyorduk, bir anda dalgalara kapıldım az daha klip gerçek oluyordu Allah bizi korudu" dedi.

Yekta Özbilen'in yönetmenliğini yaptığı 'Beddua' adlı klipte eşi Derya Arpak'ı oynatan Ekrem Arpak, 'albüme neden Beddua adını verdiniz?' sorusuna, "Sevgiliye değil, hayata biraz sitem var! Türkülerde de beddua değil intizar vardır aynı anlama gelse de. Bu şarkıyı yaparken göz yaşlarımı tutamadım! Çocukların ölmediği tertemiz bir dünya istiyorum…" dedi.

EBRU ŞALLI VE WİLMA ELLES'İN RAKAMI DUDAK UÇUKLATTI

Klipte oynaması için Ebru Şallı ve Wilma Elles'e teklif götürdükleri öğrenilen Arpak Kardeşler, Wilma Elles'in 20 Bin Euro, Ebru Şallı'nın da 25 Bin Euro istemesi üzerine fikir değiştirdikleri öğrenildi. Ekrem Arpak, "800 TL, 900 TL asgari ücretin olduğu bir ülke de 20 – 25 Bin Euro istenmesi çok zoruma gitti. Protesto için klipte eşimi oynattım, çokta güzel oldu. İyi ki Derya (Arpak) oynadı." dedi.

UKRAYNALI MODEL SWITLENA OYNADI

Mehmet Arpak'ın seslendirdiği 'Olur mi Yâr' adlı Karadeniz türküsünde ise Ukraynalı manken Switlena Istomina rol aldı. Söz ve müziği Ekrem Arpak'a ait şarkı büyük beğeni aldı.

Geçen yıl Anadolu Rock tarzında ki 'Biziz' şarkısına çektikleri klip ve şarkıyla dikkatleri üzerine çeken Arpak Kardeşler klipte İlyas Salman, Eşref Kolçak, Dilek Serbest, Bedia Ener gibi usta oyunculara yer vermişti.

11 ayda 3 albüm çıkarıp beş klip birden çeken Arpak Kardeşler farklı tarzlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardılar. Albümün supervizörlüğünü Ekrem Arpak'ın kızı İlayda Arpak üstlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Arpak Kardeşler Ekrem Arpak Wilma Elles Ebru Şallı Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title