Haberler

Suriyeli Cani Baba, Karısı ve 2 Çocuğunun Boğazlarını Keserek Öldürdü

Güncelleme:

İstanbul Arnavutköy'de yaşayan Suriye uyruklu cani baba, eşi ile 2 çocuğunu boğazlarını keserek öldürdü. Eşini ve çocuklarını öldürdükten sonra kendi boğazını da keserek intihar girişiminde bulunan cani baba, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Arnavutköy'de Suriye uyruklu olduğu öğrenilen bir baba eşiyle birlikte 4 ve 6 yaşındaki erkek çocuklarını vahşice öldürüp, kendisini ağır yaraladı. Yaşanan olay sonrasında çok sayıda ekip sevk edilirken, ağır yaralı cani baba hastaneye kaldırıldı.

İKİ ÇOCUĞUNU BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ

Olay, Yunus Emre Mahallesi Akduman Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın 1'inci katındaki evde meydana geldi. İddiaya göre, Esenyurt'ta oturan Suriyeli Enver İbrahim ile Media Hasan çifti aralarında kavga etti. Bunun üzerine Media Hasan 4 ve 5 yaşındaki iki çocuklarını da yanına alarak Arnavutköy'de bulunan amcasının evine geçti. Eşi ve çocuklarının arkasından giden Enver İbrahim, kendisine kapının açılmasıyla önce iki çocuğunun boğazını keserek öldürdü.

CANİ BABA, EŞİNİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Ardından eşi Media Hasan'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. O sırada evde bulunan Media Hasan'ın yengesinin bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin geldiğini gören Enver İbrahim, bıçağı boğazına saplayarak intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan Enver İbrahim, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından Arnavutköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy 3. Sayfa Güncel Haberler

Benzine ve motorine indirim geliyor

Benzine ve motorine indirim geliyor

Down sendromlu çocuğa öldüresiye dayak! Yalanı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkardı

Down sendromlu çocuğa öldüresiye dayak! Yalanı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkardı

Farah Zeynep Abdullah'tan Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine tepki

Farah Zeynep Abdullah'tan Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine tepki

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den 'Hazır olun yeni pandemi geliyor' uyarısı

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den "Hazır olun yeni pandemi geliyor" uyarısı

500

Yorumlar (11)

hasas:

allah kimsenin başına böyle felaketler vermesin yazık oçocuklara ama şu bir gerçek artık bunları toplayın ve vatanlarına hemen gönderin çünki artık büyük bir şaşkınlığa düşülmüş gibi allah kadına ve çocuklara gani gani rahmet eylesin bu işi yapana bir şey söyleyemiyecem

5
1
yanıtYanıtla
...:

GEBERSEYMİŞ İYİYMİŞ O PİSLİĞİ YASATMAYA CALISIRLAR BRDE YAZIK. .

3
0
yanıtYanıtla
...:

ne ısı var bu surıyelıler bu ulke de ıse bak arkadassssss

2
1
yanıtYanıtla
ahmet begim:

bırakın gebersin it.

2
1
yanıtYanıtla
ARAPLAR:

MERHAMETSİZ KAFİRLER. . !!!

2
0
yanıtYanıtla
Falaka:

Gebertin gitsin. Çıksa da psikolojisi bozuktur zaten yine birini öldürür.

1
0
yanıtYanıtla
şirin teyze:

bunlar da her türlü silahı ve bıçağı masum insanlar üzerinde çok kolay kullanıyorlar. . . bu kaçıncı dehşet haberi. . . öyle böyle dehşet değil. . . lakin ülkelerindeki savaşta bu bıçak ve silah kullanma tecrübelerini uygulamaya geçiremediler. . . niçin acaba

1
0
yanıtYanıtla
Abuş:

Ölen günahsız insanlara Allah rahmet eylesin. . Ne olduğu belirsiz adamları doldurdular güzelim ülkeme. Karısını , çocuğunu kesen adam başkasına ne yapmaz. Ağır yaralıymış bırakın gebersin. .

1
0
yanıtYanıtla
DİKİŞ TUTMAZ SABRİ:

tamam kardeşim kardeşimiz dedik misafir ettik misafirlik bitsin artık bu suriyeliler suriyenin bizim kontrolumuz altındaki yere dönsün gönderin artık. . . .

1
0
yanıtYanıtla
halil marmarisli:

brakn gebersin it şitci kesin

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title