Haberler

Arkadaşları 23 Nisan'ı Kutlarken Onlar Çalıştı

AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çalışmak zorunda kalan çocuklar için buruk geçti.

AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çalışmak zorunda kalan çocuklar için buruk geçti. Ailelerinin geçimine katkı sağlamak ve harçlıklarını çıkarmak için çalışan çocuklar ayakkabı boyayıp, mendil sattı.

Şehit Gürhan Ortaokulunda okuyan 6 sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Sedat Öztürk, "Evin en büyüğü benim. Benim öğrencilik dışındaki mesleğim ayakkabı boyacılığıdır. Mesleğimi de seviyorum ama 23 Nisan'ı da çok seviyorum. Bugün 23 Nisan'ı kutlamaya gitmeyi çok isterdim. Benim sınıf arkadaşlarım gitti. Ama ben gidemedim. Cünkü eve ekmek parası götürmek için mecburen çarşıya çıkıp ayakkabı boyuyorum" dedi.

- Ağrı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

23 Nisan Ağrı Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

title