Haberler

Arkadaşını Öldürmekle Suçlanan Kadın Sanıktan İlginç Savunma

Bursa'da kendisini rahatsız ettiğini ileri sürdüğü arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kadının yargılanmasına başlandı.

Bursa'da kendisini rahatsız ettiğini ileri sürdüğü arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kadının yargılanmasına başlandı. Olay günü maktulün de, kendisinin de alkollü olduğunu anlatan sanık, "Bana tutununca ikimiz de yere düştük. Elimdeki bıçak ona saplandı. Ben kanı görünce bayılmışım" dedi.

4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "adam öldürmek" suçundan müebbet hapsi istenin tutuklu sanık F.A. (31) ile davanın tutuksuz sanıkları H.C. (33) ve K.A. (41) ilk kez hakim karşısına çıktı. Kendisini rahatsız ettiği için tartıştığı Selçuk Koç'u bıçaklayarak öldürmekle suçlanan sanık F.A., hakkındaki iddiaları yalanladı. Maktul Selçuk Koç ile aynı gazinoda bir süre beraber çalıştıklarını anlatan F.A., "Maktul, devamlı beni arayıp görüşmek ve birlikte olmak istediğini söylüyordu. Bense buna karşı çıktım. Hatta bu yüzden ev adresimi bile değiştirdim. Yeni adresimi de buldu. Olay günü kız kardeşim ve erkek arkadaşım H.C. ile birlikte dışarıda yemek yedik. Alkol aldık ve eve geldik. Daha sonra H.C. ile tartışınca o da hava almak istediğini belirterek dışarı çıktı. Bu sırada maktul Selçuk Koç beni aradı. Beni ölümle tehdit ederek küfürler ediyordu. Kendisiyle konuşmak için aşağıya indim. Benden ne istediğini sordum. Küfretmeye devam etti. İkimiz de alkollüydük. Sanık bir ara alkolün etkisiyle bana tutununca ben de yere düştüm. Bu sırada elimde olan bıçağın Selçuk'un vücuduna saplandığını fark ettim. Maktul, karnına giren bıçağı benim elimden de tutarak çıkardı. Ben kanı görünce kendimi kaybetmişim" dedi.

Davanın tutuksuz sanıkları ise, haklarındaki iddiaları yalanlayarak suçsuz olduklarını söylediler. Sanık ile bir yıldır beraber yaşayan ve erkek arkadaşı olan tutuksuz sanık H.C. ise, maktulün sürekli sanığı rahatsız ettiğini ifade ederek, "Olay günü arkadaşım K.A. ile F.A.'nın evinin dışındaydık. Bir süre sonra maktulle karşılaştık. Maktul arkadaşım K.A.'ya küfretti. Bunun üzerine K.A. da maktule kafa attı. Ben de kendisine tekme atmaya çalıştım. Bu sırada yere düşen maktul, kalkmaya çalışıyordu. K.A. beni olay yerinden uzaklaştırdı. Yaklaşık 5 dakika sonra beni arayan sanık, maktulu bıçakladığını söyledi" diye konuştu.

Şahitleri dinleyen mahkeme, duruşmayı eksikliklerin giderilmesi için erteledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Koç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title