Haberler

Tacizcisine Kurşun Yağdıran Kadının, Öldürdüğü Kişiyle Akraba Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Artvin'in Arhavi ilçesinde pazar yerinde daha önce şikayet ettiği tacizcisine kurşun yağdıran kadın ile öldürdüğü kişinin yakın akraba olduğu ortaya çıktı.

Artvin'de Nurten İslam (41), kendisini daha önceden taciz ettiği iddiasıyla hakkında şikayetçi olduğu Engin Şahin'i (49) silahla vurdu. Dün yaşanan cinayetin ardından ölen Engin Şahin'in ve onu silahla vuran Nurten İslam'ın yakın akraba olduğu ortaya çıktı.

Olay Artvin'in Arhavi ilçesinde pazar yerinde meydana geldi. Nurten İslam, kendisini daha önceden taciz ettiği iddiasıyla hakkında şikayetçi olduğu Engin Şahin'le pazar yerinde karşılaştı. Onu daha sonra tartışmanın ardından bir çay ocağında çantasından çıkardığı tabanca ile 7 el ateş ederek ağır yaraladı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Yaralı şahıs olay yerine çağrılan ambulansla Arhavi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Engin Şahin, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Nurten İslam, cinayet sonrası sinir krizi geçirdi.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen polis ekipleri kaçan Nurten İslam'ı Pazar yerinde silah doğrultarak çantasına koyduğu silahı yere bırakmasını istedi. Nurten İslam daha sonra çantayı polislere teslim ederek gözaltına alındı.

"ÖLEN VE VURULAN YAKIN AKRABA"

Olayla ilgili soruşturma sürerken, ölen şahsın ve onu silahla vuran kadının yakınları olayın şaşkınlığını yaşıyor. Ölen Engin Şahin'in dayısının eniştesi, Nurten İslam'ın ise dayısının gelini olduğunu belirterek "Ölen ve vurulan yakın akraba. İddialar var bunlarla ilgili bir şey diyemiyoruz. Dün gece sabaha kadar uyuyamadık. Olayın şaşkınlığını yaşıyoruz" derken, cinayetin görgü tanıkları da yaşanan o anları anlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Engin Şahin Artvin Arhavi 3. Sayfa Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500

Yorumlar (39)

anti yabancı:

haber doğruysa kadın derhal serbest bırakılmalı. . .

71
11
yanıtYanıtla
adsız:

aksine doğruysa müebbet verilmeli ve asla içeriden çıkamamalı bir cana kıymak bu kadar ucuz olmamalı

yanıt0
yanıt3
ACİZ:

Katillerin sığındığı bahanelerden birisi de taciz. Diyelim ki doğru peki bu birisini öldürme hakkını verir mi? Arap ülkesi mi burası?

yanıt3
yanıt2
ANTİ YABANCIYA:

oldu tamam. karar verdi dedektif nik

yanıt0
yanıt3
SS:

SEN İSTE YETERKİ HEMEN BIRAKIYORUM. SALAK SALAK KONUŞMAYIN OZAMAN BENİ TACİZ ETTİ DİYEN HERKEZ BİRİNİ ÖLDÜRSÜN SERBEST KALSIN SAFSALAKMISINIZ SİZ.

yanıt3
yanıt3
Çağatay tetik:

Daha önce şikayetçi olmuş bayan.500 metre yaklasilmamasi lasim.eger erkek tekrar bayanı rahatsız ediyorsa bu olay kendini savunmaya girer ki .zaten bayanın şokta oluşu bunu kanıtlar.bayanin serbest bırakılması gerek.

72
9
yanıtYanıtla
VatandAŞ:

Adaletin olmadığı yerde birey adaletini sağlamaya çalışır

17
4
yanıtYanıtla
aaaaaaaaaaaaa:

Her şey çok kolay. öldür taciz etti. . iş bitti. . Kadın öldürürse bi şey yok.

12
6
yanıtYanıtla
Kazım:

Ölen Engin Şahin''in dayısının eniştesi, Nurten İslam''ın ise dayısının gelini olduğunu belirterek ''Ölen ve vurulan yakın akraba. Bu bir olimpiyat sorusu gibi. Engin Nurtenin nesi oluyor. Anlayan var mı?

18
0
yanıtYanıtla
D:

Pislik yuzunden kadının hayati bitti

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title