Haberler

Üniversite Öğrencileri Rektörü Protesto Etti

Güncelleme:

Ardahan Üniversitesi'nde okuyan bir grup öğrenci,Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz'ı, nevruz kutlamalarında tutumu dolayısıyla protesto yürüyüşü yaptı.

Ardahan Üniversitesi'nde (ARÜ) okuyan bir grup öğrenci, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz'ı, nevruz kutlamalarında tutumu dolayısıyla protesto yürüyüşü yaptı.

Milli Egemenlik Parkı'nda toplanan grup adına konuşan Ali Cihat Altun, geçtiğimiz hafta üniversite yerleşkesinde nevruz kutlamaları yapıldığını anımsattı.

Söz konusu kutlamalara Rektör Korkmaz'ın da eşlik ettiğini belirten Altun, "Ancak kutlamalar daha sonra bir siyasi propaganda halini almış ve illegal bir örgütün temsilcilerinin posterleri açılmıştır. Ne acıdır ki rektör bey o posterlerin açıldığı toplulukla birlikte halay çekmiştir" dedi.

Daha sonra İstiklal Marşı'nı okuyan grup, sloganlar atarak Ardahan Adliyesi'ne kadar yürüdü. Burada kısa bir süre bekleyen grup, polisin belirlenen güzergahlar dışına çıkmalarına izin vermemesi üzerine dağıldı.


-nevruz

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Korkmaz Ardahan Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title