Haberler

"Aralıktan bakmak" sergisinin detaylarını Küratörlerinden dinleyin!

Güncelleme:

İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, 19. yüzyıl Pera bölgesine kapsamlı bir bakış sunan "Aralıktan Bakmak" sergisi kapsamında küratörler eşliğinde özel bir tur düzenliyor.

Sanatseverler 20 Haziran Perşembe günü saat 18.30'da ücretsiz gerçekleştirilen bu turda, serginin detaylarını küratörler Dilara Tekin Gezginti ve Eda Özgener'den dinleme imkânı buluyor.

İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, Pera bölgesinin çok katmanlı kimliğini, mekânsal üretimler ve sanal gerçeklik teknolojileri aracılığıyla ziyaretçinin deneyimine açtığı "Aralıktan Bakmak" sergisi kapsamında sanatseverler ile küratörleri bir araya getiriyor. Katılımcılar bu turda, sergiyi Dilara Tekin Gezginti ve Eda Özgener eşliğinde gezme fırsatı bulurken, bölgenin yüzyıllık dönüşümüne dair detaylı bilgi edinecek. Tur kapsamında ayrıca, 19. yüzyıl sonundan 20. yüzyıl sonuna doğru uzanan döneme ait fotoğraf ve belgeler incelenerek, değerlendirmelerde bulunulacak. Tur, 20 Haziran Perşembe günü saat 18:30'da ücretsiz gerçekleşecek.

Bristol Oteli'nden Pera Müzesi'ne!

Katılımcılar tur kapsamında, bugün Pera Müzesi olarak kullanılan Bristol Oteli'nin sanal gerçeklik teknolojisiyle yeniden hayat bulmasını sağlayan VR projesini de deneyimleyebilecek. Ziyaretçileri, Pera Müzesi binasının geçmişinde yüz yıllık bir yolculuğa çıkartan bu benzersiz mekân deneyimi, Bristol Oteli'ne ait teknik çizimler ve aynı dönem otellerinde kullanılmış mimari üslupları, mobilyaları ve objeleri referans alıyor.

Küratörle tur ücretsizdir. Kontenjan sınırlıdır. Tura katılmak için resepsiyon@iae.org.tr e-posta adresinden rezervasyon yaptırmak gerekmektedir.

Beyoğlu Tepebaşı'ndaki İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, Pazar günleri hariç haftanın her günü 10:00 - 19:00 saatleri arasında gezilebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pera Müzesi İstanbul Bristol Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title