Haberler

Apple İphone 8, Apple Watch Series 3 ve İphone X'i Tanıttı

- Apple iPhone 8, Apple Watch Series 3 ve iPhone X'i tanıttıNEW YORK - Apple CEO'su Tim Cook, Cupertino'da düzenlenen lansman ile iPhone 8, 10'uncu yıla özel iPhone X ve Apple Watch Series 3 ürünlerini tanıttı.

- Apple iPhone 8, Apple Watch Series 3 ve iPhone X'i tanıttı

NEW YORK - Apple CEO'su Tim Cook, Cupertino'da düzenlenen lansman ile iPhone 8, 10'uncu yıla özel iPhone X ve Apple Watch Series 3 ürünlerini tanıttı.

Apple CEO'su Tim Cook, Cupertino'da düzenlenen lansman ile iPhone 8, 10'uncu yıla özel iPhone X ve Apple Watch Series 3 ürünlerini tanıttı.

Apple Watch S3

Lansmanda ilk olarak Apple Watch S3 tanıtıldı. Cook, Apple Watch S3 'ün satışlarda yüzde 50'lik bir büyüme gerçekleştirdiğini belirterek, Rolex'i geride bırakıp ilk sıraya yerleştiğini bildirdi. Apple Watch S3 kullanıcıları telefona ihtiyaç duymadan arama gerçekleştirip, internetten faydalanabilecek. Saatlerde nanoSim yerine eSim kullanıldı. Apple Watch Series 3, 329 dolara satışa sunulurken, Türkiye'de ise 3-19 tarihlerinde satışa sunulacak.

"Phone 8 ve iPhone 8 Plus

Altı çekirdekli A11 Bionic işlemciyle iPhone 8 ve iPhone 8 Plus de tanıtıldı. Boyutları aynı olan telefonlar, Altı çekirdekli A11 Bionic işlemci sayesinde suya ve toza karşı dayanaklı. iPhone 8'in arkasında 12 megapiksel çözünürlüklü tek kamera bulunurken, iPhone 8 Plus'ın arka kamerasında ise iki kamera bulunuyor. Videolar 4K 60 FPS kalitesinde kaydediliyor. Hoparlör ise iPhone 7'ye göre yüzde 25 oranla daha fazla ses aktarıyor. Telefonlar kablosuz şarj edilebilme özelliğine de sahip. iPhone 8 699 dolara, iPhone 8 Plus ise 799 dolara satılacak. Türkiye'de ise 22 Eylül'de satışa sunulacak.

10'uncu yıla özel iPhone X

Lansmanda en çok beklenilen ürün ise iPhoneX oldu. Onuncu yıla özel olarak hazırlanan İPhone X, 2436 x 1125 piksel çözünürlüklü 5.8 inç ekrana sahip. Dolby Vision hem de HDR desteğine sahip OLED ekran teknolojisinin kullanıldığı ilk telefon.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Apple Watch Tim Cook Türkiye Apple Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title