Haberler

Antalyalı Minik Özge Yeni Protez Ayak İçin İstanbul'da

Antalya’da protez olan ayağıyla babasının yaptığı düzenekte yürümeye çalışan 3 yaşındaki Özge, yeni protezini almak için İstanbul’a geldi.

Antalya'da protez olan ayağıyla babasının yaptığı düzenekte yürümeye çalışan 3 yaşındaki Özge, yeni protezini almak için İstanbul'a geldi. Minik Özge, kendisi için özel olarak yapılan protez ayak sayesinde artık daha rahat yürüyebilecek.

Antalya'da bir ayağı protez olan 3 yaşındaki kızı Özge'ye, fizik tedaviye götüremediği için evinde kurduğu düzenekle yürümeyi öğretmeye çalışan 39 yaşındaki Ali İhsan Yıldırım'ın bu çabası geçtiğimiz Mayıs ayında Türkiye gündemine gelmişti. Bunun üzerine bir çok kurum ve kuruluş minik Özge'ye yardım için çalışma başlatmıştı. Minik Özge'ye yardım eli uzatan Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda Özge ve ailesini yeni bir protez ayak yapılabilmesi için İstanbul'a getirmiş ve protezin ölçülerini aldırmıştı. Aile bu kez son işlem olan hazır protezi almak için İstanbul'a geldi.

Yeni protezle yürüyüp koşabilecek

Antalya'dan kalkan uçakla eşi İlknur ve kızı Özge ile birlikte İstanbul'a gelen fedakar baba Ali İhsan Yıldırım, Atatürk Havalimanı'nda İhlas Haber Ajansı muhabirine yaptığı değerlendirmede, "Özge şuanda çok mutlu yeni protezini alacak. Eski proteziyle yürüyemiyordu, küçük geliyordu. Yeni proteziyle daha rahat yürüyebilecek. Belki arkadaşlarıyla koşabilecek. O yüzden mutluyuz" dedi.

3 yaşındaki Özge yeni protez ayağının takılmasının ardından artık daha rahat hareket etme imkanı bulacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhsan Yıldırım Türkiye Politika Güncel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Bakmadan Geçme

Yalan3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title