Haberler

Antalya Fransız Aktör Vincent Cassel, Antalya'da

Fransız aktör Vincent Cassel, Antalya'daHasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - FRANSIZ sinemasının en önemli aktörlerinden Vincent Cassel, 55'inci Uluslararası Antalya Film Festivali için Türkiye'ye geldi.

Fransız aktör Vincent Cassel, Antalya'da

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - FRANSIZ sinemasının en önemli aktörlerinden Vincent Cassel, 55'inci Uluslararası Antalya Film Festivali için Türkiye'ye geldi. Fransa'nın mülteciler konusunda Donald Trump'ın ABD'si kadar olmasa da ona yakın bir duruma geldiğini söyleyen Cassel, "Dünyada sınırları kapatmak gereğini duymuyorum ama Suriye'den gelen her insanın doğru düzgün insan olduğunu düşünmek de doğru değil" dedi.

Fransız oyuncu Vincent Cassel, THY'nin sponsorluğunda Uluslararası Antalya Film Festivali'nin açılış konuğu olarak Antalya'ya geldi. Bu akşam gerçekleştirilecek açılış töreninde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' alacak olan oyuncu, konakladığı otelde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Gazetecileri, Fransızca, İngilizce ve Türkçe selamlayan Cassel, Türk sinemasından hangi filmleri izlediği yönündeki soruya, "Hayır, izlemedim" yanıtını verdi. Film seyretmekle vakit kaybedeceğini düşündüğü için seyretmediğini belirten Cassel, "Ben film yapıyorum, bununla zaman harcayamam. Gerçek hayatı takip ederek sinemaya sunmak önemli" dedi.

FRANSA, TRUMP'IN ABD'Sİ DEĞİL AMA ONA YAKIN

Fransa'ya gelen mültecilere ilişkin görüşleri sorulan Vincent Cassel, "25 yıl önce bir filmimde mültecilere bir bölüm ayırdım. O zaman Fransa kucak açıcıydı. Bazı nedenlerden dolayı Fransa kendini kapatma gereği hissetti. Şu anda medyada o kadar çok korkutuyorlar ki 'Bizden fazla olacaklar' vurgusu yapılıyor. Doğal olarak bazı şeyleri kapatıyorlar. Trump'ın ABD'si değil ama ona yakın bir şey oldu. Terörizmden dolayı insanlar korkuya kapıldı. Dünyada sınırları kapatmak gereğini duymuyorum ama Suriye'den gelen her insanın doğru düzgün insan olduğunu düşünmek de doğru değil" diye konuştu.

'FESTİVALİ BİLİYORUM'

Cassel, Uluslararası Antalya Film Festivali'ni bildiğini ve daha önce de davet aldığı festivale zamansızlık nedeniyle bugüne kadar gelemediğini söyledi. Cassel, festival kapsamında eski filmlerinin gösterilmesinin kendisi için en büyük ödül olduğunu anlattı.

KİLİSİYE BOMBA KOYMUŞ GİBİ

'Oscar' ve 'Cannes' gibi büyük ödüllerin politik olduğunu da anlatan Cassel, "Oralara sadece katılmak için bir milyon dolarınız olmalı. Örneğin 'Artist' filminin tanıtımı filmden daha pahalıya mal oldu. Bu nedenle ödülleri önemsemiyorum" dedi. tecavüz sahneleriyle akıllara kazınan 'İrreversible- Dönüş Yok' filmiyle ilgili ise Cassel, "Cannes Festivali'nde film gösterilirken kiliseye bomba koymuş gibi hissetim" dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Film Festivali Antalya Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title