Haberler

Antalya Elleri Titreyerek Açıklamayı Okudu

Ankara katliamını protesto için toplanan DİSK- KESK ve Antalya Tabip Odası ortak basın açıklaması yaptı.

Ankara katliamını protesto için toplanan DİSK- KESK ve Antalya Tabip Odası ortak basın açıklaması yaptı. Açıklamayı okuyan KESK Dönem Sözcüsü Mustafa Ayar'ın elinin sürekli titremesi dikkat çekti. Ankara'da dün meydana gelen bombalı terör saldırısı, tüm yurtta olduğu gibi Antalya'da da birtakım eylemlerle kınanıyor. Kazım Özalp Caddesi Attalos Heykeli önünde toplanan DİSK-KESK ve Antalya Tabip Odası üyeleri, saldırıları yaptıkları ortak basın açıklamasıyla kınadı. Eyleme, HDP Antalya İl Örgütü yöneticileri de destek verdi.

Bugüne kadar çok sayıda basın açıklamasını rahat bir şekilde okuyan KESK Dönem Sözcüsü Mustafa Ayar, bu kez gergin göründü. Basın açıklamasını okurken elleri titreyen Mustafa Ayar, şiddet, cinayet, katliamın, aklın ve vicdanın bittiği yer olduğuna vurgu yaptı. Türkiye'nin adeta matem evine döndüğünü söyleyen Mustafa Ayar, 'Asıl sorun AKP ve Saray rejiminin içeride ve dışarıda yürüttüğü yanlış politikalardır. Ülkemiz terör saldırıları ile artık açık hedef haline gelmiştir. Yapılması gereken, iç ve dış politikada ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı söylem ve uygulamalardan uzak durmaktır" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ayar Antalya Özalp Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title