Haberler

Antalya'da Tenis Fırtınası Devam Ediyor

Antalya'da tenis fırtınası devam ediyor.

Antalya'da tenis fırtınası devam ediyor. Antalya Open Çim Kort Tenis Turnuvasının ikinci gününde çekişmeli karşılaşmalar yapıldı. Milli tenisçi Cem İlkel, beş maç puanı kaçırdığı buluşmada Mısırlı rakibi Mohamed Safwat'a yenilerek Antalya Open'a birinci turda veda etti. Antalya'da Kaya Palazzo Resort Belek Tesisleri'nde gerçekleşen Antalya Open ATP turnuvasının ikinci gününde korta çıkan Cem İlkel, açılış turunda şanssız bir yenilgi aldı. 21 yaşındaki milli tenisçi, beş maç puanından faydalanamadığı mücadelede Mısırlı rakibi Mohamed Safwat'a 4-6, 6-3, 7-6 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Mücadeleye servis kırarak başlayan İlkel, break avantajını başarıyla koruduğu ilk seti 6-4 kazandı. İkinci sete hızlı başlayan taraf Safwat oldu. Elemelerden gelen Safwat, 3-0'lık üstünlükle girdiği bu seti 6-3'le kazanıp mücadeleyi final setine götürdü.

Final setinde baştan sona büyük çekişme yaşandı. 6-6'da dengelenen setin düğümünü tie-break çözerken kritik oyunda 6/2 öne geçen Cem, bu noktada eline geçen dört maç puanını değerlendiremedi. İki puan sonra bir maç puanı daha bulan İlkel, bu fırsatı da kaçırırken, etkileyici bir geri dönüşe imza atan Safwat kurtardığı beş maç puanının ardından yakaladığı maç puanında hata yapmadı ve tie-break'i 9/7'lik skorla noktaladı. 2 saat 15 dakika süren mücadeleden galibiyetle ayrılarak ikinci tura çıkan dünya 282 numarası Safwat, bir sonraki sınavını Fransız Adrian Mannarino önünde verecek.

ALTUNA-FERRER İKİLİSİ ELENTİ

Türk Ekonomi Bankası'nın ana sponsorluğunda düzenlenen Antalya Open'da çiftler kategorisinde İspanyol yıldız David Ferrer ile ortaklık kuran Tuna Altuna, birinci turda elenmekten kurtulamadı. Altuna/Ferrer ikilisi, Hint tandem Purav Raja/Divij Sharan'a 7-6, 6-2 kaybetti. Çim zemindeki zorlu organizasyonun ikinci günündeki diğer tekler maçlarında ise Marcos Baghdatis, Carlos Berlocq, Yuichi Sugita, Radu Albot ve Ramkumar Ramanathan rakiplerini yenerek isimlerini son 16'ya yazdırmayı başardı.

THİEM VE MARSEL YARIN KORTA ÇIKIYOR

Bu sene ilk kez yapılan Antalya Open'ın üçüncü gününde 1 numaralı seribaşı Avusturyalı Dominic Thiem ve milli tenisçi Marsel İlhan, 27 Haziran 2017 Salı günü ilk maçlarına çıkacak. Dünya sıralamasının sekizinci basamağındaki Thiem, ikinci turda Hint Ramkumar Ramanthan ile oynarken, Marsel İlhan ise birinci turda 8 numaralı seri başı Slovak Martin Klizan ile kozlarını paylaşacak.

13 maçın oynanacağı yarının (27 Haziran Salı) programı saat 14.00'te başlayacak.

27 Haziran Salı yapılacak maçlar şöyle:

Ana tablo birinci turda

Lloyd Harris (GÜNEY AFRİKA) - Janko Tipsarevic (SIRBİSTAN)

Marsel İlhan (TÜRKİYE) - Martin Klizan (SLOVAKYA)

Andreas Seppi (İTALYA) Kamil Majchrzak (POLONYA)

Daniel Altmaier (ALMANYA) - Victor Estrella Burgos (DOMİNİK CUMHURİYETİ)

Ana tablo ikinci turda

Dominic Thiem (AVUSTURYA) - Ramkumar Ramanathan (HİNDİSTAN)

Marcos Baghdatis (KIBRIS) - Carlos Bellocq (ARJANTİN)

Steve Darcis (BELÇİKA) - Fernando Verdasto (İSPANYA)

Adrian Mannarino (FRANSA) - Mohamed Safwat (MISIR)

Çiftler birinci turda

Santiago Gonzalez (MEKSİKA) / Scott Lipsky (AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ) - Jonattan Erlich (İSRAİL) / Nikola Mektic (HIRVATİSTAN)

Robert Lindstedt (İSVİÇRE) / Aisam-Ul-Haq Qureshi (PAKİSTAN) - Rogerio Dutra Silva (BREZİLYA) / Paolo Lorenzi (İTALYA)

Marcus Daniell (YENİ ZELANDA) / Marcelo Demoliner (BREZİLYA) - Philipp Petzschner (ALMANYA / Alezander Peya (AVUSTURYA)

Wesley Koolhof (HOLLANDA) / Matwe Middelkoop (HOLLANDA) / Leander Paes (HİNDİSTAN) / Adil Shamasdin (KANADA)

Sarp Arıbigun (TÜRKİYE) / Altuğ Çelikbilek (TÜRKİYE) - Carlos Berlocq / Joao Sousa (PORTEKİZ) (ST)

(Sedat Temel/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marsel İlhan Avusturya Antalya Belek Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title