Haberler

Alkollü Sürücü Küçük Kızı Ölüme Götürmüştü, Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Antalya'da, alkollü sürücünün 8 yaşındaki kız çocuğunun ölümüne neden olduğu trafik kazasının kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Antalya'da, alkollü sürücünün 8 yaşındaki kız çocuğunun ölümüne neden olduğu trafik kazasının kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, otomobilin çarptığı küçük çocuğun yola savrulması, sürücünün durup yaralı kızı kucaklayarak aracına bindirdiği görüldü.

NE OLMUŞTU?

İlkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Özgü İzem Ahırlı, 25 Kasım 2017 tarihinde, akşam saatlerinde babaannesi Gülşen Ekinak ile dışarı gezmeye çıktı. Işıklar Atatürk Caddesi'ndeki yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen babaanne ve toruna, İlhami Yavuz'un kullandığı otomobil çarptı. Kazayı görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım isterken, sürücü İlhami Yavuz ambulansın gelmesini beklemeden küçük Özgü İzem Ahırlı'yı otomobiline alarak hizmetli olarak çalıştığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Ağır yaralı olan Özgü İzem, yolda hayatını kaybetti. Babaanne Gülşen Ekinak ise hastanede tedavi altına alındı.

ALKOLLÜ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Olaydan sonra gözaltına alınan ve yapılan kontrollerde 0.86 promil alkollü olduğu tespit edilen İlhami Yavuz tutuklandı.

SERBEST BIRAKILDI

Geçtiğimiz pazartesi günü Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlayan duruşmada İlhami Yavuz, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Özgü İzem Ahırlı'nın hayatını kaybettiği kazaya ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Yavuz'un çarptığı Özgü İzem'in yola savrulduğu, sürücünün aracı durdurup yolda yatan Özgü'yü kucaklayıp, aracının arka koltuğuna yatırdığı görülüyor. Bu sırada aynı araçtan 2 kişi daha iniyor. 1 kişi olay yerinden uzaklaşırken diğerinin ise İlhami Yavuz'un yanına gittiği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlhami Yavuz Antalya Ahırlı 3.Sayfa Güncel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Bakmadan Geçme

3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME NE ZAMAN? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları hangi tarihte? #9917 2024-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-TUS sonuç ekranı! MİLLİ MAÇ NE ZAMAN? #9917 İtalya Türkiye milli maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? #129349 Sıcaklıklar yakıp kavuracak! Sıcaklıklar kaç derece yükselecek? Bu yaz hava nasıl olacak?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (18)

ALKOL YASAKLANSIN:

''''Alkol, her kötülüğün anasıdır. '''' (Hadis-i Şerif)Günahsız kuzum benim. Allah ailesine sabır versin. . .

5
2
yanıtYanıtla
1453:

ALLAH kimseye evlat acısı vermesin. ne kadar üzüzcü

5
0
yanıtYanıtla
imtihan dünyasi:

Allah en iyisini bilendir peygamber efendimiz evlatlarini oglu ibrahimi topraga vermedimi kader önemli olan isyan etmemek Allah verdi Allah aldi diyebilmek sabir imandandir kolay degil elbet Allah yardim ediyor inanin , , o allkollü sürücü vay senin kalibina hem icki hem katil durumundasin

yanıt0
yanıt0
CEM YILMAZ:

Şu hayatta hiç bir şeye üzülmüyorum da, 10 yaş altı çocukların ölmesi beni benden alıyor. Dünya hayatından bir haber olan bu çocuklarımızı öldüren ölmesine sebep olan kim varsa Allah''ın laneti üstüne olsun. Yazıktır günahtır, bu kadar da olmaz. Haberi okumaya yüreğim dayanmıyor. :(

5
0
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Hz muhammed sav.efendimiz ne demiş içki bütün kötülüklerin anasıdır.demiş ama bu ısrar niye kardeşlerim gelin bu fani dünyada insan gibi yaşayalım.

4
0
yanıtYanıtla
pet shopcu:

ölen kızın babasının yerinde olsam bende içer içer o şoföreçarpar öldürürdüm ne de olsa serbest kalacak

3
0
yanıtYanıtla
erkan:

OOFFFFF DİYORUM ALLAHIM SABIR VER

2
0
yanıtYanıtla
Ad:

Alkolli araba kullanmak ortaliga silahla ates etmek ayni seydir insanlarin hayatiyla oynuyorlar ne yazikki cezalar caydirici degil ulkemizde insan hayati ucuz

2
0
yanıtYanıtla
ttk:

Zavallı yavrucak hayatta olsaydı, kazaya sebebiyet vermekten ceza verecek miydi adalet?-

2
0
yanıtYanıtla
OSMANİYELİ BOZKURT:

ALKOL İLE TELEFON EN BÜYÜK KAZA SEBEBİ. ÇOK ÜZÜLDÜM HEM ÇOCUK İÇİN HEMDE KAZAYI YAPAN AYYAŞIN SERBEST BIRAKILMASINDAN DOLAYI

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title