Haberler

Antalya Ankara Katliamında Hayatını Kaybedenler Anıldı

Ankara katliamında hayatını kaybedenler anıldı Ankara'da 100'ün üzerinde insanın öldüğü, yüzlercesinin de yaralandığı katliamda ölenler için Antalya'da anma düzenlendi.

Ankara katliamında hayatını kaybedenler anıldı

Ankara'da 100'ün üzerinde insanın öldüğü, yüzlercesinin de yaralandığı katliamda ölenler için Antalya'da anma düzenlendi.

DİSK, KESK, TMMOB ve Türk Tabipler Birliği ile HDP'nin yer aldığı anmaya, yaklaşık 50 kişi katıldı. Kazım Özalp Caddesi Attalos Heykeli önünde düzenlenen anma, 3 ay önce 10 Ekim'de yaşamını yitirenler için 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı. Ardından sloganların atıldığı anmada kurumlar adına KESK Antalya Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Mustafa Ayar basın açıklamasını okudu.

'Barış ve Demokrasi Mitingi' ile ülkenin çatışmalı ortama sürüklenmesini engellemek istediklerini, ancak barış iradesine bomba konulduğunu söyleyen Mustafa Ayar, "Bu hesabı her gün sormaya, iktidar uğruna arkadaşlarımızın katledildiğini hatırlatmaya söz veriyoruz. Biz yaşamın her alanında arkadaşlarımızı yaşatacak, katilleri ve sorumluları hatırlatacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Tabipler Birliği Mustafa Ayar Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title