Haberler

Anne ve Babasını Siyanürlü Şerbetle Öldüren Cani Evladın Cezaevinde 1 Gün Kaldığı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Anne ve babasını siyanürlü şerbetle öldüren Mahmut Can Kalkan'ın cezaevinde bir gün kaldığı ortaya çıktı. Şizofren teşhisi konulan Kalkan hastaneye sevk edildi.

Siyanürlü şerbet ile anne ve babasını öldüren Mahmut Can Kalkan'ın, tutuklandıktan sonra konulduğu cezaevinde bir gün kaldığı açıklandı. Şizofren teşhisi konulan Kalkan'ın koğuş arkadaşlarına zarar vereceğinden korkularak hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Mahmut Can Kalkan, internetten sipariş ettiği siyanürle anne, baba ve kardeşlerine şerbet hazırlamış, bu şerbetten içen baba Mehmet Kalkan ve anne Fatma Kalkan hayatını kaybetmişti. Ağabeylerinin hazırladığı şerbetten içmek istemeyen ve bu sırada üzerlerine dökülen 16 yaşındaki Emircan ile 4 yaşındaki Mehmet Taha Kalkan ise yaralanmıştı. Şizofreni teşhisi konulan zanlı Mahmut Can Kalkan tutuklanmıştı. Anne-baba katili gencin Buca Cezaevi'nde sadece bir gün tutuklu kaldığı ortaya çıktı.

ROL YAPIP YAPMADIĞI ARAŞTIRILACAK

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kalkan'ın koğuştaki diğer mahkumlara zarar vermemesi için tutuklandıktan bir gün sonra Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Manisa'da tedavi altına alınan Kalkan'ın rol yapıp yapmadığının, gerçek bir şizofren hastası olup olmadığının anlaşılması için bir süre doktorlar tarafından izlenecek.

KÜÇÜK EMİRCAN'DAN YÜREK BURKAN VEDA

Olaydan sonra anneannelerinin yanında kalan Emircan ile Mehmet Taha Kalkan'ın sağlıkdurumlarının iyi olduğu, psikolojik destek aldıkları öğrenildi. Pedagoglar eşliğinde anne ve babasının öldüğü söylenen 4 yaşındaki Mehmet Taha Kalkan'ın sözleri yürekleri burktu. Evlerinin önüne anne ve babasının tabutu getirildiğinde pedagoglar eşliğinde, 'Hadi anne ve babana el salla. Hoşça kal de' denilen minik Taha'nın anneannesine, 'Annem babam bir daha hiç gelmeyecek mi?' diye sorduğu öğrenildi.

Mahmut Can Kalkan

Mehmet Kalkan ve anne Fatma Kalkan

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mahmut Can Haberler

500

Yorumlar (70)

ŞEYMA FAN:

Annesi yüzünden küçükken musallat cin şeytan masalları anlatılmış. Evliya enbiya vs ile kandırılmış cinler yüzünden kafayı üşütmüş çocuk. Mütedeyyin aile istediğine kavuşmuş işte.

5
38
yanıtYanıtla
zeha:

Bilip bilmeden yorum yapmayın, ölünün arkasından iftira atmayın, vebali büyük olur. . biz de mütedeyyin aileyiz bunlar anlatılmaz kolay kolay, esas mütedeyyin olmayan aileler cin, fal, büyü v. s. işlere daha meraklı. .

yanıt16
yanıt4
Maydanoz:

Hayatımda bu kadar saçma bir yorum görmedim..Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı

yanıt9
yanıt2
.....:

Peki ya sen, sen bu yorumu yaparak insanları ne ile kandırmaya çalışıyorsun Şeyma ? Aynı zamanda sen ne ile bu derecede kandırıldın da evliya enbiya ve mütedeyyinlere dil uzatabiliyorsun ?

yanıt1
yanıt1
ahmet ramiz:

Amerikada bu tür suçları işleyenleri hasta olsalar bile cezaevine gönderiyolar ordada kafalarına ilginç bir aparat takılarak hep ilaçları veriliyor hemde cezasını çekmesi sağlanıyor . Bir kişi öldürme planı yapan kişi bence çok akıllıdır ve yaptıgının da bilincindedir zekasıda yerindedir . Boşuna hastaneyi meşgul etmesinler idam etsinler gitsin

39
3
yanıtYanıtla
ADSIZ CENGAVER:

siyanür kullanacak kadar akıllı ise şizofren OLAMAZ. . .

37
3
yanıtYanıtla
bora:

BİR DE ŞUNU ARAŞTIRMAK LAZIM. . . BU SİYANÜRÜ SATAN İNTERNET SİTESİ HANGİSİ KİŞİLERİN PEŞİNE DÜŞÜLMELİ. . . BU KADAR ZEHİRLİ BİR KİMYASAL NASIL BU KADAR KOLAY SATILABİLİR. . YAZIK BENİM ÜLKEME. . .

35
0
yanıtYanıtla
araplaşmak istiyorum:

ailesi muhafazakar. . bu çocukta muhtemelen cin, şeytan vb masallarla kafayı yemiş, , yazık

7
26
yanıtYanıtla
ALİ OSMAN:

SENİN AİLEN NASIL Kİ ACEBA SEN BU KAFADASIN?SİZİN GİBİ ZİHNİYETİ BOZUKLAR ANCAK BÖYLE BİR SONUCA VARABİLİRDİ

yanıt14
yanıt2
CENGİZ JAN:

Ayne en akla yatkın yorum ama arap sevici yobazlar asla gerçekler görmez ve sorgulamazlar onun içinde tekbirle birbirini katlederler

yanıt2
yanıt1
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title