Haberler

Suriye ile normalleşmemizden rahatsız olanlar var! Yüzlerce kişi toplanıp gösteri düzenledi

Güncelleme:

Türkiye ve Suriye arasında 11 yıl sonraki ilk resmi temas, milli savunma bakanlarının görüşmesi ile gerçekleşti. Ancak bu diyalog, Suriye'nin kuzeyinde Türkiye destekli muhalif gruplar tarafından protesto edildi. Kimi göstericilerin "Esad'la barışmaktansa ölürüz" dediği kaydedildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Başkanı Hakan Fidan, önceki gün Rusya'da Suriye Milli Savunma Bakanı ve heyetiyle görüştü. İki ülke arasında 11 yıl sonra gerçekleşen ilk resmi temas, büyük yankı uyandırdı.

EL BAB'TA PROTESTO

Suriye rejimi ile diyalog kurulması ise Suriyeli muhaliflerin kontrolündeki Suriye'nin kuzeyindeki El-Bab kasabasında protesto edildi. Haber ajansı AFP, muhalif grupların denetimi altındaki protestolarda, gösteriye katılan bir kişinin, "Türkiye Esad'a karşı bizim yanımızda olmalı. Şam'la asla barışmayız" dediği aktarıldı.

"ESAD'LA BARIŞMAKTANSA ÖLÜRÜZ"

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi de Ankara-Şam görüşmesinin ardından başka noktalarda da protestolar düzenlendiğini ve bazı göstericilerin "Esad'la barışmaktansa ölürüz" şeklinde sloganlar attığını açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (22)

Necat Can:

Eee ölün o zaman zaten savaşmadan ekmek elden su gölden yaşıyorsunuz

468
53
yanıtYanıtla
ali cik:

Bu görüşmeler iç savaştan önce yapılmalıydı !

317
34
yanıtYanıtla
Cengiz Özen:

Abd böyle işte. Kullanıp yüz üstü bırakır.

317
17
yanıtYanıtla
KARAYEL:

dalgami geciyorsun! Burada kim kimi ortada birakiyor deve kusu bile biliyor

yanıt5
yanıt3
sade vatandaş:

gerçekçi olmak gerekirse suriyelileri suriyeye türkiyenin sağlayacağı can güvenliği önlemiyle yerleştirmeli yoksa bunların bir kısmını sudan sebeplerle esatın adamları kesinlikle infaz eder suriyelileri istemesekte bile bile bu şekilde ölüme göndermek çok yanlıştır

74
186
yanıtYanıtla
KARAYEL:

@Fatma Tosunoğlu, oooo... nerden ögrendin ("mülteci seviyorsan götür evinde kendin besle") sen onu papagan gibi, kus cinsinde gercekden papaganlar kadar zeki hayvan yokdur ondan olmali. Mültecilerin cogu senin irkciligina hayran olduklarindan degil can korkusundan buradalar unutma!

yanıt5
yanıt10
Ayaz Karahanlı:

türkiyenin başina çok bela olacaklar bu insanlar hata yapiyorlar bunlara iyilik yaramaz gönderin ülkelerine

216
27
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Burakin ölsünler bize ne

173
58
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

Bu durum Suriye'nin kuzeyinde : Türkiye'ye katılıp katılmayacağı konusunda referandum olsa demek ki Suriye yi ret edip Türkiye'ye katılma ihtimali daha kuvvetli.

98
81
yanıtYanıtla
ERKAN :

eee dün beslediklerimiz bugün karşımızda. baştan yapmamız gerekeni sonda yapınca böyle oluyor. alın size dostlarınız

30
7
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title