Haberler

Ankara Saldırısında Yaralanan Binbaşıdan Göz Yaşartan Teşekkür

Güncelleme:

Ankara'daki terör saldırısında yaralanan Binbaşı Serdar Asuk, hastanede ziyaretine gelen Ankara Üniversitesi Rektörü'ne, konuşamadığı için kağıda "TŞK" yazarak teşekkürlerini sundu.

Ankara'daki terör saldırısında yaralanan Binbaşı Serdar Asuk, hastanede ziyaretine gelen Ankara Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş'e, konuşamadığı için kağıda "TŞK" yazarak teşekkür etti.

REKTÖR ZİYARET ETTİ

AÜ Rektörü Prof. Dr. İbiş, İnönü Bulvarını Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta, önceki gün askeri servis araçlarının geçişi sırasında meydana gelen bombalı saldırıda yaralanan ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi'nde tedavisi sürdürülen Binbaşı Asuk'u ziyaret etti.

"GÖZ, ŞU ANDA NE KADAR GÖRÜYOR BİLİNMİYOR"

Ziyaretin ardından AA muhabirine açıklama yapan Rektör İbiş, Binbaşı Asuk'ta kafa ve vücut travması olduğunu söyledi.

Asuk'un kırıklarının olduğunu ve bir gözünde travması bulunduğunu belirten İbiş, "Göz, şu anda kapalı olduğu için ne kadar görebiliyor ya da göremiyor bilinmiyor. Şu anda tedavisi reanimasyon (yeniden canlandırma) şeklinde devam ediyor" dedi.

KONUŞAMADI, KAĞIDA YAZARAK TEŞEKKÜR ETTİ

Binbaşı Asuk'un tüm ağrı ve acılara rağmen çok nazik biri olduğunu anlatan İbiş, "Konuşamadığı için bana teşekkürlerini, kağıda 'TŞK' yazarak verdi" diye konuştu.

İbiş, kendi Twitter hesabından da "Bombalı saldırı yaralılarını İbn-i Sina Hastanemizde ziyaret ettik. Konuşamayan bir yaralının duygu dolu teşekkürü" notuyla, söz konusu teşekkür yazısını paylaştı.

BİR YARALININ DURUMU AĞIR

Rektör İbiş, terör saldırısı sonrasında yaralanarak hastanelerinde tedavi altına alınan kişilerden birinin de Maliye Bakanlığından emekli bürokrat Aydın Dedehayır olduğunu kaydetti.

Dedehayır'ın olay anında saldırının olduğu yerden arabasıyla tesadüfen geçtiğini öğrendiğini belirten İbiş, şöyle konuştu:

"Aile yakınlarından öğrendiğimize göre Dedehayır emekli olduktan sonra yardım için Maliye Bakanlığına giderek arkadaşlarına yardım ediyormuş. Dedehayır'ın genel sağlık durumu ağır. Kafa travması, vücudunda kırıkları ve cilt hasarları bulunuyor. Ayrıca bir gözünde de sorun var. Şu anda bilinci kapalı ve beyin cerrahisi yoğun bakımda yatıyor. Düne göre bugün bir miktar daha sağlık durumu iyi ama hala durumu kritik."

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Üniversitesi Erkan İbiş Dikmen Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (13)

REALİTE:

80-85 puanla atanamayan yüzbinler varken, 50-60 puanla atanan birinin yazısı ancak böyle olur zaten.

2
67
yanıtYanıtla
TTT:

Neyin kafasini yasiyorsun sen?

yanıt5
yanıt0
ÜLKÜCÜ:

O KADAR ZORLUK YAŞAMIŞ KUTSAL MESLEĞİ SEÇMİŞ BİRİNİN YAZISI İYİ VEYA KÖTÜ BU SENİ NE İLGİLENDİRİR VEYA BUNUN NE ÖNEMİ VAR ALLAHIN MALI. O ORDA SEN RAHAT YAŞAYASIN DİYE GÖREV YAPIYOR. ÇEKTİĞİ ZORLUĞU GÖRMEDİN ÖLÜMDEN DÖNDÜĞÜNÜ GÖRMEDİN DE YAZISINI MI GÖRDÜN MAL

yanıt2
yanıt0
SAKARYALI:

Elbet Türkün intikam zamanı gelecek. İşte o zaman feryadınız yer kubbeyi saracak. Sağlamak , sızlamak fayda etmeyecek. Vatansızlar bizi hizaya getiremez ne haddinize. Eğer devletimizin ihtiyacıduyduğunda nice 35 yıllık kinini kusacak , çetin azabını gösterecek türkler var. Hiç kimse bu ülkeyi sahipsiz sanmasın , bu şehitlerin elbette yaşadıkları gün kadar kelle gidecek intikamları misliyle alınacak . bekleyin vatansızlar türkün sabrı sonuna yaklaştı...

33
6
yanıtYanıtla
RUZGAR:

VURDUNUZ KOR TOPAL ETTİNİZ OLDURDUNUZ CEZAEVLETİNE ATTİNİZ ORDUYU BİTİRDİNİZ YEZİTLER

20
3
yanıtYanıtla
uzman çavuş:

cepheye gitmesenizde terör yakanıza yapışıyor. . . çatışma bölgesinde sadece uzmanlar var

9
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ELBET BİR GÜN TÜRK İNTİKAM ALACAK.

7
4
yanıtYanıtla
Hey gidi Bilim...:

Bu ülkede bir darbe olursa ipte sallanan kafaları sayabilmeniz için yüksek matematik bilginizin olması gerekecek. Kim şehit oluyor garibanlar, kim askerlik yapıyor garibanlar. Bu ülkenin yükünü taşıyan kim garibanlar. Öl garibanım öl. Senide cennetle kandırıyor olmasınlar?Ey Türk vatandaşı titre ve kendine gel. Ölümü değil her zaman yaşamayı alkışla.

5
0
yanıtYanıtla
realiteye cevabenMobil-ANDROID:

realite ismi ile yorum yapan sahis adam bin basi kpss ile girmedi oraya yaziyida vucudunda onlarca kirik varken ve körken yazdi haberi iyi oku.

5
0
yanıtYanıtla
Ayrılıkçı Şerefli Kürd:

korkudan dilini yutmuş zavallı

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title