Haberler

Ankara Pursaklar'da Yeni Kapalı Pazar Alanı Hizmete Girdi

Güncelleme:

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde belediye tarafından yapılan Çarşamba Kapalı Pazar Alanı hizmete açıldı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazar alanını gezerek esnafla bir araya geldi. Alan, 3 bin 100 metrekare kapalı alanı ve 6 bin 500 metrekare otoparkı ile ilçenin en büyük pazar yeri oldu.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde belediye tarafından yapımı tamamlanan Çarşamba Kapalı Pazar Alanı hizmete girdi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Fatih Mahallesi'nde otopark, tuvaletler, mescitler, zabıta kontrol noktası, tartı noktaları ve 104 pazar tezgahı kapasiteli alanı gezerek esnafla bir araya geldi.

Çetin, gazetecilere, yaklaşık 5 yıl içinde tamamladıkları 4'üncü pazarı da hizmete aldıklarını söyledi.

Burasının 3 bin 100 metrekare kapalı alanı, 6 bin 500 metrekare otoparkı ile Pursaklar'ın en büyük pazar yeri olduğunu belirten Çetin, şöyle konuştu:

"Bu pazarımız daha önce bir caddeye kuruluyordu. Etrafında da 3 okul vardı. Veliler, öğrenciler, servis araçları çok sıkıntı yaşıyordu. Şimdi çok daha ferah ve kullanışlı bir yer oldu. Bizim bir iddiamız var; alanın da satanın da memnun ayrıldığı pazarlar oluşturmak. Bunu adım adım gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın memnuniyeti bizim için kıymetlidir."

Pazarcı esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlar ise bu hizmetten dolayı Belediye Başkanı Çetin ile ekibine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Pursaklar Ankara Yerel Haberler Belediye Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title