Haberler

İki otomobilin birbirine girdiği kazada 4 ölü, 2 yaralı

Güncelleme:

Ankara Nallıhan'da iki otomobilin çarpışması sonucunda 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kazada araçlardan birinin tavanının açıldığı görülürken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken yaralılar hastanelerde tedavi altına alındı.

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucunda yaşanan kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

KARŞI YÖNDEN GELEN ARAÇLA ÇARPIŞTI

Nallıhan-Bolu kara yolunun 6. kilometresindeki Bozyaka köyü mevkiinde, sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen 06 NBH 56 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 06 DGG 781 plakalı otomobille çarpıştı.

4 kişinin hayatını kaybetmesine ve 2 kişinin de yaralanmasına neden olan kaza sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Nallıhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, buradaki ilk müdahalenin ardından Ankara'daki başka hastanelere sevk edildi. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazesi ise Nallıhan Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

İki otomobilin birbirine girdiği kazada 4 ölü, 2 yaralı

Kaynak: AA / Güncel

Nallıhan Ankara Hastane Ölüm Yaralanma Trafik Kazaları Otomobil Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

recep hoca:

aşırı ve cep telefonu kullanımı birinci etken

10
2
yanıtYanıtla
ARAS ÇEKİÇ:

İKİ TENEKE YİNE . İYİ BAKIN ARABALARIN MARKALARINA

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title