Haberler

Ankara Gençlik ve Spor Müdürü Çelik Çubuk'ta incelemelerde bulundu

Güncelleme:

Ankara Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çelik, Çubuk'ta yapılması planlanan yüzme havuzu alanında incelemelerde bulundu.

Ankara Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çelik, Çubuk'ta yapılması planlanan yüzme havuzu alanında incelemelerde bulundu.

Çubuk Şehir Stadı'na giden Çelik, yapılması planlanan portatif yüzme havuzu alanı hakkında Kaymakam Adem Keleş ve Belediye Başkanı Baki Demirbaş ile istişarede bulundu.

Daha sonra şehir stadını inceleyen Çelik, Demirbaş'ın tenis kortu ve basketbol alanları yapılması konusundaki taleplerini değerlendirdi.

İhalesi yapılan yarı olimpik yüzme havuzu alanını da inceleyen Çelik, " Çubuk'un futbol, judo, karate, tekvando gibi sportif alanlarda önemli potansiyeli var. Belediye Başkanımız çok emek veriyor. Yüzme havuzumuz yapıldıktan sonra inşallah judo, karate, tekvando, tenis kortu, basketbol gibi branşların da kendi salonlarını yapacağız." dedi.

Demirbaş ise yarı olimpik yüzme havuzunun ihalesinin gerçekleştirildiğini belirterek, şehir stadının içinde bir de portatif yüzme havuzu yapılacağını söyledi.

Çelik'e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Demirbaş, şunları kaydetti:

"İlçemizde tüm gençlerimizin spor yapmasını istiyoruz. Bu nedenle belediyemiz bünyesinde açılan kulüplerde birçok branşta eğitim vermeye başladık. Hem kapalı spor salonu hem de Çubukabad Parkı'ndaki açık spor alanları tüm gün spor yapan çocuklarımız ile dolup taşıyor. Bu nedenle yeni spor alanlarına ihtiyacımız var. İnşallah Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Müdürümüzün destekleriyle ilçemize yeni spor salonları kazandıracağız. Bu anlamda emek sarf eden herkese teşekkür ediyorum."

Çelik'e ziyaretinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Seyda Topal ve Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Çelik Ankara Çubuk Güncel Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title