Haberler

Ankara'da Yaşayan Gümüşhaneliler Kahvaltıda Buluştu

Başkent'te yaşayan Gümüşhaneli bürokratlar ve dernek başkanları, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'ün ev sahibi olduğu Pazar kahvaltısında bir araya geldi.

Başkent'te yaşayan Gümüşhaneli bürokratlar ve dernek başkanları, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'ün ev sahibi olduğu Pazar kahvaltısında bir araya geldi.

Ankara İlbank Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıya gelenleri kapıda karşılayan Feramuz Üstün, hemşehrileriyle tek tek selamlaşarak, kucaklaştı. Kahvaltı öncesi bir konuşma yapan Üstün, milletvekili olmadan önce de Ankara'da yaşadığını belirterek, "Ankara'da derneklerle, sivil toplum örgütleriyle hep içi içeydik. Bürokratlarımızın birçoğunu tanıyorduk ama onlar birbirlerini tanımıyorlardı. Ankara'da her bakanlıkta, her ilçeden vatandaşımız hizmet veriyor. Biz 'onları bir araya getirelim, kaynaştıralım, bir sıkıntıları veya ihtiyaçları olursa birbirlerini tanısınlar' dedik" dedi.

"ANKARA'DA GÜMÜŞHANE HAVASI ALDIK"

Ankara'da bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Gümüşhane Tanıtım Günleri tarihinin yaklaştığını hatırlatan Üstün, "Derneklerimiz veya bürokratlarımız bir araya gelip 'bu organizasyon nasıl daha güzel yapılabilir' diye değerlendirelim dedik. Çok güzel oldu, Ankara'da Gümüşhane havası aldık. Ben sürekli gidip geliyorum ama Ankara'daki bürokratlarımız memleketlerini uzun süre göremiyor. O özlemi giderdiklerini gördüm ve mutlu oldum. Gümüşhane'nin insanı doğduğu yeri unutmaz ama doyduğu yere de yanlış yapmaz. Geldiği şehre yük olmaz, yükünü almaya çalışır. Ankara'yla çok güzel bir uyumları var, onlar artık Ankaralı olmuşlar. Bir çoğu Ankaralı Gümüşhaneliler. Biz Türkiye'ye, Ankara'ya memleketimize daha güzel neler yapabiliriz, onun gayreti içerisindeyiz. Bunun istişaresini yapıyoruz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Feramuz Üstün Gümüşhane Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title