Haberler

Ankara'da Mahkumları Taşıyan Askeri Araç Takla Attı: 3 Asker ve 2 Mahkum Yaralandı

Ankara'da mahkumları taşıyan askeri araç takla attı: 3 asker ve 2 mahkum yaralandıANKARA'nın Beypazarı ilçesinde mahkum taşıyan İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait askeri araç yağmurun da etkisiyle kayganlaşan yolda takla attı.

Ankara'da mahkumları taşıyan askeri araç takla attı: 3 asker ve 2 mahkum yaralandı

ANKARA'nın Beypazarı ilçesinde mahkum taşıyan İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait askeri araç yağmurun da etkisiyle kayganlaşan yolda takla attı. Kazada 2'si rütbeli 1 er ve 2 mahkum yaralandı.

Kaza bugün akşam saatlerinde Beypazarı-Ankara Karayolu'nda meydana geldi. Beypazarı'nda çıkartıldıkları mahkemece tutuklanan adları belirlenemeyen 2 mahkum Beypazarı Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından 06 JAA 243 plakalı jandarma aracıyla Ankara Sincan F Tipi Cezaevi'ne götürülmek üzere yola çıkarıldı. Beypazarı-Ankara Karayolu 13'ncü kilometresindeki Gömleksiz Köprüsü Mevkii'nde yağmurunda etkisiyle kayganlaşan yolda askeri araç takla attı. Çevreden geçen vatandaşların 112 Acil Servis ambulansı ekipleri yaralanan ve adları öğrenilemeyen 2 uzman, bir er ve 2 mahkuma olay yerinde ilk tedavileri yaptı. Hafif yaralandığı belirtilen 5 kişi daha sonra ambulanslarla Beypazarı Devlet Hastanesi'ne nakledildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beypazarı Devlet Hastanesi Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title