Haberler

Ankara Başkan Manaf Yoga'yı Olimpiyatlara Taşımak Istiyoruz

Başkent'te fiziksel, zihinsel ve ruhsal düzeylerde gelişim sağlayan 'Orijinal Yoga Sistemi' tekniklerini öğretmek, tanıtmak ve benimsetmek üzere Ankara Yoga Şenliği düzenlendi.

Başkent'te fiziksel, zihinsel ve ruhsal düzeylerde gelişim sağlayan 'Orijinal Yoga Sistemi' tekniklerini öğretmek, tanıtmak ve benimsetmek üzere Ankara Yoga Şenliği düzenlendi. 5-7 Mayıs tarihleri arasında Notte Hotel'de gerçekleşen Yoga Şenliği büyük ilgi gördü. Orijinal Yoga sisteminin insan sağlığına büyük yararı olduğu belirtilerek, olimpiyatlara taşımasının hedeflendiği kaydedildi. Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf tarafından 3 gün süreyle yönetilen Yoga Şenliği'nde, yurt içi ve yurt dışından yüzlerce yoga katılımcısı, 6 pratik ve 5 interaktif söyleşisinde bir araya geldi. Yoga'yı bir evrensel spor olarak dünyaya tanıtmak ve olimpiyatlara taşımak istediklerini belirten Başkan Manaf, "Orijinal Yoga Sistemi ile terapi olan insanlar nezleden, kansere tüm hastalıkların üstesinden gelebilmektedir" dedi. Manaf, Yoga Akademisi'nin düzenlediği Ankara Şenliği'nin 10 yıldır devam ettiğini ve şuan 61'inci şenlikte bir araya geldiklerini belirterek, "Yoga Federasyonu Başkanı olarak bu şenlikte danışmanlık yapıyorum, çalışmaları yönlendiriyorum. Birçok yoga antrenörümüz, üç gün süren çalışmalarda uygulamalar yaptılar. Yurt içinden ve dışından 300'den fazla katılımcı şenliklerimize katılım sağladılar. bu durum da neredeyse uluslararası bir şenlik oldu" dedi.

TEDAVİ VE İLİŞEŞTİRİCİ ETKİLERİ VAR

Orjinal yoği sisteminde sağlığa müthiş etkileri olduğunu belirten Akif Manaf, "Orjinal Yoga Sistemi ile nezleden kansere kadar tedavi ve iyileştirici etkileri var. O yüzden görüyoruz ki insanlar senelerce akın akın bu şenliklere katılıp, orijinal yoga sisteminden faydalanıyorlar ve Yogayı bir spor olarak uyguluyorlar. Bizim amacımız yogayı bir evrensel spor olarak dünyaya tanıtmaktır" dedi. Türkiye'de bir ilke imza atarak İstanbul'da Yoga Federasyonu kurduklarını ifade eden Başkan Manaf, "Şimdi şuan dünyanın 5 kıtasında ve 40 ülkesinde orijinal yoga sistemini uyguluyoruz, yeni federasyonlar açıyoruz. Çok yakında yogayı olimpiyatlara taşımak amacındayız. Uluslararası komitelerle bağlantı içindeyiz. Yoga aslında tüm sporların anası ve babasıdır. Yoga, tüm sporların başlangıcı olarak evrensel bir spordur. Son 17 yıldır Türkiye'de çabalarımız devam etmektedir. Devletimiz, yogayı bir spor dalı olarak kabul etti ve Spor Bakanlığı nezdindedir" dedi.

Uyguladıkları 'Orijinal Yoga Sistemi' ile insan sağlığına müthiş yararları olduğunu belirten Manaf, "Nezleden, kansere kadar hastalıkları yenebiliyor. Yoga'yı düzenli yapan insanların hiç hastalanmadığı konusunda yaşanmış birçok örneklere şahidiz. Her türlü tedaviye yoga destek sağlıyor. Depresyona, psikosomatik rahatsızlıklara ve stres kaynaklarına 'Orijinal Yoga Sistemi'nin çok geldiğini söyleyebilirim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akif Manaf Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title