Haberler

Anestezi Teknikeri Evinde Ölü Bulundu

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anestezi teknikeri olarak çalışan bir kadın evde çocukları tarafından ölü bulundu.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde anestezi teknikeri olarak çalışan bir kadın evde çocukları tarafından ölü bulundu.

Olay, İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde anestezi teknikeri olarak görev yapan 49 yaşındaki Hatice Öz, bu sabah mesai bitiminin ardından Çatalarmut Mahallesi'ndeki evine gitti. Bir müddet sonra eve gelen çocukları annelerini yerde hareketsiz yatar vaziyette bulup sağlık görevlilerine haber verdi. Eve gelen 112 Acil Sağlık ekipleri kalbi duran Öz'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çalıştığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Öz, burada da yapılan tüm müdahalelere rağmen kalbi çalıştırılamadı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hatice Öz İlkadım Samsun Politika Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title