Haberler

'Anadolu Kartalları' Motor Dedi

Güncelleme:

Anadolu Kartalları filminin çekimlerine Konya 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda başlandı.

Konya'daki çekimlerin iki hafta süreceğini söyleyen filmin yönetmeni Ömer Vargı, uçak filmlerinin çok az olduğunu bu yüzden de filmin izleyicinin ilgisini çekeceğini belirtti.

Pilot olma hayaliyle yaşayan beş gencin yaşam hikayesini anlatan Anadolu Kartalları filminin Konya 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'ndaki çekimleri başladı. Filmin üst'teki çekimleri iki hafta sürecek. Film setinde basın mensuplarına açıklama yapan ve Anadolu Kartalları filminin çok yüksek maliyetli bir film olduğunu belirten film yönetmeni Ömer Vargı, hava çekimleri için Amerika'dan özel olarak Lear Jet uçağı getirttiklerini söyledi. Vargı şöyle konuştu:

'Anadolu Kartalları'nın seti yeni başladı sayılır. Çok kapsamlı bir film olduğu için 9, 10 hafta sürecek gibi gözüküyor. Çok enteresan bir yaşam izliyoruz. Dünyanın en zor işi pilotluk diye düşünmeye başladım. Setimiz iyi gidiyor. Hava filmlerinin meraklısı çoktur. Bütün dünyada izleyenleri olur. Uçak filmleri tabi ki çok az. Çekimi çok zor olduğu için çok az. Dünyada iki, üç tane var sadece. Biz de onlardan biri olacağız. Türkiye'nin en iyi ekibiyle çalışıyorum. Türkiye'de uçaktan uçağa çekim yapabilecek bir düzeneğimiz yok. Dünyada iki tane var. O uçaklardan birini getirdik. Pilotumuz da çok tecrübeli. Bu yüzden görüntülerimizin çok iyi olacağına inanıyorumö

Filmin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, 'Ben bir öğretmen pilotu oynuyorum. Onun dışında filmin sonunda ayrı bir görevim var ama onu saklayalım. Başta yüzbaşıyım daha sonra binbaşı oluyorum. Şartlarla ilgili bir sıkıntımız yok. Üst komutanlarımız ve pilot arkadaşlarımız çok destek oluyorlar. Dünyada iki tane bu tarz çekilmiş film var. Güzel bir senaryo örneği. Filmin beğenileceğini düşünüyorumö dedi.

Ezel dizisiyle şöhreti yakalayan İsmail Filiz ise, 'Güzel bir sinema filmi olacak. Herkesin zevkle izleyeceği bir film olacağını düşünüyorum. Şuan bir sıkıntımız yok. Filmle ilgili pilot arkadaşlardan da eğitimler aldık. Bu yüzden de çok fazla zorlanmıyoruzö şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title