Haberler

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Araç Filosunu Güçlendirdi

Güncelleme:

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş ve trafik hizmetlerinin daha verimli yürütülmesi için araç filosunu güçlendirdi. İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, yeni araçların suçla mücadelede ve trafik denetimlerinde daha etkin performans sergileyeceğini belirtti.

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü, kentte asayiş ve trafik hizmetlerinin daha verimli yürütülmesi, halkın huzur ve güveninin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele için araç filosunu güçlendirdi.

İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, araç filolarına 5 otomobil, 5 hafif ticari araç olmak üzere 10 araç kazandırdıklarını söyledi.

Modern teknolojiye sahip, çevre dostu ve yüksek performanslı araçlarla kentin güvenliğine katkı sağlamaya devam edeceklerini vurgulayan Kurt, "Halkımızın güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan polis teşkilatımızın, görevlerini daha etkin şekilde yerine getirebilmesi için araç filomuzu güncelledik. Yeni araçlarımız suçla mücadelede, trafik denetimlerinde ve olaylara hızlı müdahalede daha etkin performans sergilememizi sağlayacak. Amacımız, vatandaşlarımıza daha güvenli çevre sunmak ve suçla mücadelede en üst düzeyde başarı elde etmektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Kemal Kurt Amasya Güvenlik Trafik Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title