Haberler

Amasya Günleri Feshane'de Başlıyor

Güncelleme:

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Amasya Günleri Etkinliği, 14-17 Kasım tarihleri arasında Eyüp Feshane Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Amasya Günleri Etkinliği, 14-17 Kasım tarihleri arasında Eyüp Feshane Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Etkinlik çerçevesinde Amasya; kültürü, tarihi, turizmi, sanayisi, tarımsal ürünleri, yemek kültürü, yöresel ürünleri, folklorik zenginliği ve insani değerleri gibi birçok açıdan fuar alanında yerini alacak. Amasya, fuar alanı içinde stantları bulunan valilik, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, meslek birliği odaları, sanayi kuruluşları, turizm işletmeleri ve farklı sektörlerden irili ufaklı birçok firma ile İstanbul, Türkiye ve dünyaya tanıtılacak.

Etkinliklerde fuar alanında yer alan sahne ile de yöresel sanatçıların konserleri, halk oyunu gösterileri, söyleşi ve panel, belediye konservatuarı musiki ekibi gibi renkli sunumlar ziyaretçilere sunulacak.

"Şehzadeler Şehri" Amasya ile "Medeniyetler Başkenti" İstanbul'un buluşacağı Amasya Günleri 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Amasya Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title