Haberler

Amasya'da Protokol Üyeleri Sağlık, Güvenlik ve İtfaiye Görevlilerini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Amasya'da protokol üyeleri, Kurban Bayramı'nda görevi başında bulunan sağlık, güvenlik, zabıta ve itfaiye görevlilerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Amasya Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkanı Bayram Çelik ve diğer protokol üyeleri, sağlık çalışanlarını, emniyet, jandarma, itfaiye ve zabıta personelini ziyaret etti. Dağ, Amasya Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından gazetecilere, birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bayramların umutların tazelendiği, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği, kırgınlıkların sona erdiği çok özel günler olduğunu vurgulayan Dağ, 'Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı mübarek Kurban Bayramı'nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Amasyalı hemşehrilerimin bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.' dedi.

Amasya'da protokol üyeleri, Kurban Bayramı'nda görevi başında bulunan sağlık, güvenlik, zabıta ve itfaiye görevlilerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Amasya Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkanı Bayram Çelik ve diğer protokol üyeleri, sağlık çalışanlarını, emniyet, jandarma, itfaiye ve zabıta personelini ziyaret etti.

Dağ, Amasya Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından gazetecilere, birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bayramların umutların tazelendiği, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği, kırgınlıkların sona erdiği çok özel günler olduğunu vurgulayan Dağ, "Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı mübarek Kurban Bayramı'nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Amasyalı hemşehrilerimin bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Bekir Sıtkı Dağ Kurban Bayramı Bayram Çelik Sıtkı Dağ Jandarma İtfaiye Kurban Zabıta Amasya Güncel Haberler

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title