Haberler

Amasya Belediyesi'nden yaşlılara, üniversitelilere ücretsiz çay ve çorba

Güncelleme:

Amasya Belediyesi'nden yaşlılara, üniversitelilere ücretsiz çay ve çorba Amasya Belediyesi, kentteki yaşlılar için ücretsiz çay ve çorba içebilecekleri özel bir sosyal tesis oluşturdu.

Amasya Belediyesi'nden yaşlılara, üniversitelilere ücretsiz çay ve çorba

AMASYA - Amasya Belediyesi, kentteki yaşlılar için ücretsiz çay ve çorba içebilecekleri özel bir sosyal tesis oluşturdu. Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Hilal Çorbaevi adı verilen tesisten üniversite öğrencilerinin de yararlanabileceğini açıkladı. Yaklaşık 3 ay önce hizmete giren Hilal Çorbaevinde sıcak çay ve çorbalarını içen 65 yaş üstü vatandaşlar birbirleriyle sohbet ederken televizyon izleyip günlük gazetelerini okuyor.

"Olması gerekeni yapıyorum"

Günlük 200'den fazla vatandaşın bu hizmetten yararlandığını belirten Belediye Başkanı Sarı, "Ben bu toprakların evladıyım. Memleketimizin şartlarını biliyorum. Yaşlıların durumunu görüyorum. Onun için de olması gerekeni yapıyorum" dedi.

Vatandaşlardan sadece dua beklediklerine değinen Başkan Sarı, aynı hizmetten kentteki üniversite öğrencilerinin de yararlanabileceklerini duyurduklarını anlattı.

"Daha önce böyle bir hizmet görmedim"

70 yaşındaki Sezai Ünlü ise "Amasya'da daha önce böyle bir hizmet görmedim. Sıcak çay ve çorbalarımızı içiyoruz. Allah razı olsun" diye konuştu. Tesisten yararlanan vatandaşlar da birlikte sofra duası yaparak teşekkür ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amasya Belediyesi Mehmet Sarı Amasya Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title