Haberler

Altıoklar: Ailem Türkiye'nin Bu Kadar Hanzolaşacağını Düşünmemiştir

Güncelleme:

Ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar Köşk seçimi sonrası, "Annemle babam 1953'te nikahlanırken, Türkiye'nin bu denli hanzolaşacağını düşünmüş müdür acaba?" tweet'i attı.

Yönetmen Mustafa Altıoklar, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri sonrası Twitter'dan Türk halkına hakaret etti. Altıoklar, "Annemle babam 1953'te nikahlanırken, Türkiye'nin bu denli hanzolaşacağını düşünmüş müdür acaba?" tweeti attı.

FOTOĞRAF PAYLAŞIP HAKARET ETTİ

Mustafa Altıoklar, Twitter hesabında anne ve babasının nikahlarında çekilen bir fotoğrafı, "Annemle babam 1953'te nikahlanırken, Türkiye'nin 2014'te bu denli hanzolaşacağını düşünmüş müdür acaba?" ifadeleriyle paylaştı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ GÖRDÜ

Recep Tayyip Erdoğan'ı büyük bir farkla cumhurbaşkanlığı görevine layık gören Türk halkına 'hanzo' diyen Altıoklar'a sosyal medyada tepki gösterildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cumhurbaşkanlığı Seçimi Mustafa Altıoklar Twitter Türkiye Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (341)

oğuz:

böyle karaktersiz adamlar da bu ülkede milyonlarca para kazanıp gününü gün ediyo ya ben de başka bişey demiyorum haysiyetsiz herif

44
30
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ASIL GERÇEK HANZO SEN VE SENİN GİBİ BEYNİ ÖRÜMCEKLEŞMİŞLERDİR GERİ ZEKALI APTAL...

47
22
yanıtYanıtla
safiye:

tebrik ediyorum çok doğru söylemiş...aziz nesinin söylediği cuk oturmuş öyleyse..

22
45
yanıtYanıtla
sahin:

yazık bu ülkeye senin gibi hanzoları yönetmen yapıyorlar. kendi halıkana hanzo diyen bir yönetmen neyi yönetebilir...beğenmiyordan bu ülkeyi terk et...arkadaşlar bu hanzonun yönettiği flimleri izlemeyinde görsün 1953 teki ailesini.....

41
21
yanıtYanıtla
osmanlı:

babası manisa tarzanına benziyo sanki

35
17
yanıtYanıtla
EMİR KILINÇ:

ANNENLE BABAN 1953 YILINDA SENİ YAPACAKLARINA KÖYÜN BİRİNE ÇEŞME YAPTIRSALARDI NE KADAR ÇOK SEVAP ALACAKLARINI DÜŞÜNMÜŞLERMİDİR ACABA!!!

41
5
yanıtYanıtla
emrahemrah_24@hotmail.com:

süpersin kardeşim

yanıt0
yanıt0
erhan doğan:

doğru söze ne hacet?

13
31
yanıtYanıtla
Kerem:

Hanzoluğun tabiri sana çok yakışıyor. Üstünden hiç çıkarma.

34
10
yanıtYanıtla
sefilix:

yorumları okuyunca adam haklıymış diyesim geliyor. yahu ben adamı tanımıyorum bile maşallah hepiniz para yedirmişsiniz. olaya yabancı gözü ile bakınız birde. Yani bir an avrupalı gibi düşünün. Bize ne der islam coğrafyasına ne der. erdoğanın üç farklı konuşmasını dinlese çelişkileri anlar. Allah bir çok aytte düşünmez misiniz diye soruyor. Adamın birisi çıkıp akp ye oy vermek iman meselesidir diyor bu kadar sesiniz çıkmıyor:) Kayserili bir vekil peygamberimiz gelse bu manzara ile guru duyardı diyor bunada sesiniz çıkmıyor. Allah bunu bizim yanımıza koymaz beyler.Hiç merak etmeyin.hadi durmak yok uyumaya devam edin.mustafa altıokları küfre devam edebilirsiniz.

23
19
yanıtYanıtla
Tüm 341 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title