Haberler

Altınova Eskkk'de Başkan Yapıcı'ya Güvenoyu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Altınova Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifinin genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimlerde başkan İbrahim Yapıcı güven tazeledi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Altınova Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifinin genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimlerde başkan İbrahim Yapıcı güven tazeledi.

Kooperatif salonunda bakanlık temsilcileri Nuray Paköz ve Sabri Duyar'ın da hazır bulunduğu genel kurulda, divan heyetine ise; Ahmet Dere, Mehmet Aktaş ve Ersin Dağlı seçildi.

Faaliyet ve Denetim raporlarının okunmasının ardından yapılan oylamada her iki rapor da oy çokluğuyla kabul edildi.

Yapılan oylamada; başkanlığına yeniden İbrahim Yapıcı getirilirken; kooperatifin 2. başkanlığına M. Erkan Akarçay seçildi. Seçimlerde; yönetim kurulu üyesi Ceyda Ertuğrul'un da görevini sürdürmesine karar verildi.

Bundan böyle kooperatifin seçimlerinin 3 yılda bir yapılmasının kararlaştırıldığı genel kurulda konuşan Başkan İbrahim Yapıcı, "Kapanmak üzere olan Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet kooperatifini ayağa kaldırdık. Ben ve ekibim var gücümüzle sizleri ve kooperatifimizi ayakta tutma çabasını veriyoruz. Bize olan güveninize layık olmaya çalışıyoruz. Kooperatifimiz üyelerine bizlere gösterdikleri bu teveccüh nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Aktaş Balıkesir Altınova Ayvalık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title