Haberler

Altınordulu Gökhan'la Halil İbrahim Antalyaspor Yolunda

Şu anda farklı yaş gruplarında 22 futbolcusunu milli takımlara gönderen Altınordu, 2 genç yeteneği Halil İbrahim Tuna ve Gökhan Yılmaz'ı, Süper Lig takımlarından Antalyaspor'a satmak için görüşme yapıyor.

Şu anda farklı yaş gruplarında 22 futbolcusunu milli takımlara gönderen Altınordu, 2 genç yeteneği Halil İbrahim Tuna ve Gökhan Yılmaz'ı, Süper Lig takımlarından Antalyaspor'a satmak için görüşme yapıyor.

Dört sezon önce başlattığı altyapı hamlesiyle Türk futboluna damgasını vuran Altınordu, vitrine çıkardığı yıldızlarla adından söz ettirmeye devam ederken 19 yaşındaki Çağlar'ı A Milli Takım'a gönderdi. Altınordu'da forma savaşı verirken Antalyaspor'da dünya yıldızı Samuel Eto'o ile takım arkadaşı olma şansını yakalayan 2 futbolcudan 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim'in devre arasında, 24 yaşındaki sol bek Gökhan'ın ise sezon sonunda Antalyaspor'un yolunu tutacağı öğrenildi.

Gökhan ve Halil İbrahim'in transferi için Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ile Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın parasal konularla ilgili görüşmeleri sürdürdüğü bildirildi. Özkan'ın 2 futbolcu için bonservis ücretinin yanı sıra, daha sonraki transferlerinden de pay istediği belirtildi. Başkan Özkan'ın sözleşmesi 2018'de sona erecek Halil İbrahim için ilk etapta 500 bin dolar talep ettiği, daha sonra bonservis ücretini 700 bin TL'yle indirip, bir sonraki satışından yüzde 25 pay istediği öne sürüldü. Mukavelesi sezon sonunda bitecek Gökhan için konuşulan rakamın 500 bin TL olduğu ifade edildi. Taraflar arasında pazarlığın devam ettiği, bittiği zaman ön sözleşme imzalanabileceği belirtildi.

Süper Lig takımlarından Antalyaspor'la anlaşmak üzere olan Halil İbrahim Tuna ve Gökhan Yılmaz, Altınordu formasıyla vitrine çıktı.  2012-13 sezonunda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bozdoğan Belediyespor'dan transfer edilen Halil İbrahim, kırmızı lacivertlilerde 3'üncü Lig ve 2'nci Lig'de üst üste 2 şampiyonluk yaşadıktan sonra 2 sezondur PTT 1'inci Lig kadrosunda yer alıyor. Kemerspor altyapısından yetiştikten sonra Kepez Belediyespor'da profesyonellikle tanışan, 2011-12 sezonunda transfer olduğu Antalyaspor'da forma şansı bulamayınca 2012-13 sezonunda Altınordu'ya gelen Gökhan ise anlaşma sağlanırsa tekrar Antalyaspor'a dönecek. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyit Mehmet Özkan Gökhan Yılmaz Antalyaspor Altınordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title