Haberler

Altay'da Doğan İmzaya Kaldı

İKİNCİ Lig Beyaz Grup'ta transfer döneminin son günlerinde takviye çalışmalarına hız veren Altay, listesindeki isimlerden Akın Çorap Giresunspor'un golcüsü Doğan Karakuş'la anlaştı.

İKİNCİ Lig Beyaz Grup'ta transfer döneminin son günlerinde takviye çalışmalarına hız veren Altay, listesindeki isimlerden Akın Çorap Giresunspor'un golcüsü Doğan Karakuş'la anlaştı. Bandırmaspor'dan geçtiğimiz temmuz ayında transfer olduğu Karadeniz ekibinde forma şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen 24 yaşındaki futbolcunun bir iki gün içinde bonservisini alıp İzmir'e gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kocaelispor'da profesyonel olduktan sonra Altınordu ve Bandırmaspor'da 2'nci Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan Doğan karakuş, geçen sezon Bandırmaspor formasıyla TFF 1'inci Lig'de 27 maçta 7 gol atmayı başardı. Doğan, kariyerinde 2'nci Lig'de 40, 3'üncü Lig'de ise 22 kez ağları sarstı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğan Karakuş Giresunspor Karadeniz İzmir Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title