Haberler

Alparslan Türkeş Vakfı'nda gerginlik

Güncelleme:

Ankara'da Alparslan Türkeş Vakfı'nın MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in doğum günü sebebiyledüzenlediği anma etkinliğinde yaşanan kavganın ardından vakıf önünde gerginlik yaşandı.

Ankara'da Alparslan Türkeş Vakfı'nın MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in doğum günü sebebiyle

düzenlediği anma etkinliğinde yaşanan kavganın ardından vakıf önünde gerginlik yaşandı.

Ankara'da Alparslan Türkeş Vakfı'nın MHP'nin kurucu ismi Alparslan Türkeş'in doğum günü sebebiyle düzenlediği anma etkinliğinde kavga çıkmıştı. Merhum Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş ve oğlu Kutalmış Türkeş MHP'yi suçlarken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise bu durumdan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sorumlu tutmuştu. MHP Genel Merkezi, Türkiye Alparslan Türkeş Siyaset Akademisi Vakfı'nın (TATSAV) kuruluş çalışmasının başladığını duyurmuştu.

Yaşananların ardından Alparslan Türkeş Vakfı'nın Ankara'da bulunan binası önünde yine gerginlik yaşandı. Bina önüne gelen grup ile binadakiler arasında tartışmalar oldu.

(Ali Nargüner/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Alparslan Türkeş Ankara 3. Sayfa Güncel Haberler

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Bakmadan Geçme

Bilecik'te ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Kocaeli'nde ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Kırşehir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Sakarya'da ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Antalya'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kırklareli'nde ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Hatay'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kütahya'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kırıkkale'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Aydın'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Edirne'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Yozgat'ta ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Manisa'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Çanakkale'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
Kurbanlıklara dikkat! Türkiye genelinde 300 kişi kene nedeniyle tedavi görüyor

Kurbanlıklara dikkat! Türkiye genelinde 300 kişi kene nedeniyle tedavi görüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title