Haberler

Almanya'da Türk Girişimcilerin Sayısı Artıyor

Home Design by Akaslan Möbel adındaki iki katlı mağazanın açılışına? Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin, Mülheim Belediye Başkanı Norbert Fuchs, Başkan Yardımcısı Hans-Jürgen Oster, CDU NRW Köln Milletvekili Serap Güler, Türk-Alman Ticaret ve...

Home Design by Akaslan Möbel adındaki iki katlı mağazanın açılışına? Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin, Mülheim Belediye Başkanı Norbert Fuchs, Başkan Yardımcısı Hans-Jürgen Oster, CDU NRW Köln Milletvekili Serap Güler, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) Genel Müdür Müşaviri Tuba Yelkenci, UETD Avrupa Kadın Kolları Başkanı Nejla Kara, ATİB Kadın Kolları Başkanı Hatice Sever, Mülheim Ekonomi Bürosu Başkani Ramazan Taştekin, ISS-Netzwerk gGmbH Genel Müdürü Ali Koban, çok sayıda Türk ve Alman davetli katıldı.

Açılışta konuşan Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin, özellikle son yıllarda başarılı Türk işadamlarının sayısındaki artıştan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Mülheim Belediye Başkanı Norbert Fuchs ise 'Design by Akaslan Möbel mülheim semtinde açılmasının kendilerini sevindirdiğini ve başarılı işadamının her zaman yanında olduklarını söyledi.

Yeni açılan iki katlı mobilya mağazalarında bir ev için olması gereken bütün ürünlerin bulunduğunu belirten mağazasının sahibi Mustafa Akaslan 'Mağazamızda herkese hitap eden kaliteli ürünleri uygun fiyata satıyoruz. Mağazalarımızda aynı zamanda bir sosyal sorumluluk olarak gençlerimize meslek eğitimi de veriyoruz. Açılışımıza katılan bütün davetlilere teşekkür ediyorum' dedi.

Design by Akaslan Möbel sahibi ve Genel Müdür Ayfer Alacabağ, 'Akaslan Mobilyanın artık herkes tarafından tanına bir marka. Biz sadece ürün satmıyoruz. Sattığımız ürünün arkasında duruyoruz. Bu bizim prensibimiz ve yıllardır böyle hizmet veriyoruz. Yeni mağazamızda oturma grupları, yatak, yemek, çocuk odalarının yanı sıra halı genç odalarına kadar geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet veriyoruz' şeklinde konuştu.

Açılış kurdelesini kesen davetlilere aynı zamanda birer plaket verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Emre Serap Güler Almanya Köln Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title