Haberler

Almanya'da depremzedeler için toplanan yardım malzemeleri kundaklandı

Güncelleme:

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Recklinghausen şehrinde, Türkiye'deki depremzedeler için toplanarak depoda bekletilen yardım malzemeleri kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı. Video kayıtlarını izleyen polis, şüphelilerden birinin duvardan bir nesneyi koparıp yaktığının görüldüğünü, bunun muhtemelen Türk bayrağı olabileceğini belirtti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok bölgesinden yardım malzemeleri gönderiliyor. Depremin ilk gününden itibaren yardım kampanyalarının başlatıldığı Almanya'da çirkin bir olay yaşandı.

DEPREM YARDIMLARI KUNDAKLANDI

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Recklinghausen şehrinde, Türkiye'deki depremzedeler için toplanarak depoda bekletilen yardım malzemelerin kimliği belirsiz kişilerce kundaklandığı bildirildi. Polis tarafından yapılan açıklamada, gece 01.00 sularında Bahnhofstrasse'deki bir süpermarketin arazisinde depolanan ürünlerin kasten ateşe verildiği belirtildi.

Almanya'da depremzedeler için toplanan yardım malzemeleri kundaklandı

VİDEODA "TÜRK BAYRAĞI" DETAYI

Polisin elinde olayı gerçekleştiren iki zanlıyı gösteren bir video kaydının bulunduğu, kundaklanan malzemeler arasında kıyafet, yiyecek ve evcil hayvan maması gibi ürünlerin bulunduğu kaydedildi. Açıklamada ayrıca, videoda şüphelilerden birinin duvardan bir nesneyi koparıp yaktığının görüldüğü, bunun muhtemelen Türk bayrağı olabileceği ifade edildi.

TOPLAM ZARAR 20 BİN EURO

Yangında kimse yaralanmazken, bitişikteki bir soğuk hava deposunun duvarında maddi zarar meydana geldiği, toplam maddi zararın ise 20 bin euro olduğunun tahmin edildiği belirtildi. Buna ilişkin soruşturma başlatılırken, olayı görenlerin polise başvurması istendi.

Kaynak: AA / Güncel

Ren Vestfalya Vestfalya Türkiye Almanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (6)

Erkan Bayatlı:

TÜRK bayrağına bu kadar düşman olabilecekler belli.....Kesin PKK'lı hainlerdir. O kadar insanlık dışılar ki yardımı bile baltalayabiliyorlar.

213
28
yanıtYanıtla
Refik Öztürk:

Ya da daha fazla Turk dusmani olan ve daha sinsi bir kalles olan Alman devleti istihbarati...Pkk gibi gostermisde olabilirler

yanıt3
yanıt0
Koparan:

Almanya ; Dostluk ve samimilikte Guney Kore kadar mert ve cesur olamadın. Yillardir Türkiye'ye karşı sinsi bir düşmanlık gösterdin. Hala terorist saldirlarını ve deste ğine devam ediyorsun.Birgün bu terörist seviciliğin senide cayir cayir yakacak..!

9
1
yanıtYanıtla
Benggü Şah:

Merak etme kardeşim, almanlarda farklı değiller.. Depremin üzerine haberlere yapılan yorumları bi anlasanız... İnsanlık dışı inanılmaz boyutta nefret yüklü ve alay geçerek.. Gerçekten adam yerine koyup takmazsın lakin acın varken öyle dokunuyorki.. Koyundan post, gavurdan dost olmazmış vesselam..

8
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Şaşırdık mı, hayır şaşırmadık kafir teröristtir.

6
1
yanıtYanıtla
Ayfer sönmez:

Yapsınlar kirli ellerine ne geçtiki Allah a havale ediyoruz bu sıkıntılı günlerde

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title