Haberler

Almanya Cumhurbaşkanı Türkiye'ye Resmi Ziyaret İçin İstanbul'a Geldi

Güncelleme:

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye'ye üç günlük resmi ziyaret için İstanbul'a geldi. Steinmeier, İstanbul'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte 'Gurbette Hasret' sergisini ziyaret edecek. Ziyaret kapsamında Gaziantep ve Ankara'yı da ziyaret edecek olan Steinmeier, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılacak ve depremzedeler için yapılan barınma yerlerini ziyaret edecek.

(İSTANBUL)- Almanya Cumhurbaşkanı Frank- Walter Steinmeier üç günlük resmi ziyaret için Türkiye'ye geldi. Steinmeier ve heyetini taşıyan uçak saat 12.00 sıralarında İstanbul Havalimanı'na indi. Konuk Cumhurbaşkanı'nı İstanbul Valisi Davut Gül karşıladı. Steinmeier, İstanbul'da ilk olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Almanya'ya Türk işçilerin göçünü konu alan 'Gurbette Hasret' sergisini ziyaret edecek.

Türkiye'ye 3 günlük resmi bir ziyaret gerçekleştirecek olan Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, saat 12: 00 sıralarında özel uçakla İstanbul'a geldi. Steinmeier'i İstanbul Havalimanı'nda İstanbul Valisi Davut Gül, törenle karşıladı. Konuk Cumhurbaşkanı, ziyarettten hemen önce sosyal medya aracılığıyla mesaj verdi. Almanya Büyükelçiliği hesabından yapılan paylaşımda, "Türkiye'ye 3 günlük resmi bir ziyaret gerçekleştirecek olan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, ziyaretiyle iki ülke arasındaki yakın bağlılığı ifade etmek istiyor" ifadelerine yer verildi.

Steinmeier ilk olarak İstanbul'da Serkeci Garı'nda Türk işçilerin Almanya'ya göçünü konu alan "Gurbette Hasret" sergisini  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte ziyaret edecek.

ÖNCE GAZİANTEP'TE, SONRA ANKARA'DA OLACAK

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in Almanya ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı üç günlük resmi ziyaret kapsamında Gaziantep ve Ankara'yı da ziyaret edecek. Steinmeier'ın yarın Gaziantep'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir okulda öğrencilerle bir araya gelmesi ve Nurdağı'nda depremzedeler için yapılan barınma yerlerini ziyaret etmesi bekleniyor. 23 Nisan akşamı Ankara'ya gelmesi planlanan Steinmeier 24 Nisan'da Anıtkabir'i ziyaret edecek, ardından Ankara Üniversitesi Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi'ni ziyaret edecek. Steinmeier'ın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı'nda bir araya gelmesi öngörülüyor.

Kaynak: ANKA / Güncel

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Walter Steinmeier Ekrem İmamoğlu Gaziantep 23 Nisan İstanbul Türkiye Almanya Ankara Çocuk Dış Politika Etkinlik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title