Haberler

Ali Mahir Başarır'dan Nureddin Nebati'ye: "Nebati'yi Bakan Yapacağız Ama Arkasına Bakan. Seçimden Sonra Ankara'ya Gidecek"

Güncelleme:

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mezitli Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında; “Mersin olarak bir söz verelim mi? Nebati’yi bakan yapacağız ama arkasına bakan. Seçimden sonra Ankara’ya gidecek. 14 Mayıs saat 17:00’de sandık kapanacak ve bir kişi kazanacak. Ben biliyorum ki Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak. Biz bu seçimle barışı, huzuru, kardeşliği getirmek istiyoruz. Bizi suçlayabilirler, cami avlusunda siyaset yapıp bizlere hakaret edebilirler. Biz asla onlar gibi olmayacağız” diye konuştu.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mezitli Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında; "Mersin olarak bir söz verelim mi? Nebati'yi bakan yapacağız ama arkasına bakan. Seçimden sonra Ankara'ya gidecek. 14 Mayıs saat 17: 00'de sandık kapanacak ve bir kişi kazanacak. Ben biliyorum ki Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak. Biz bu seçimde barışı, huzuru, kardeşliği getirmek istiyoruz. Bizi suçlayabilirler, cami avlusunda siyaset yapıp bizlere hakaret edebilirler. Biz asla onlar gibi olmayacağız" diye konuştu.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin'in ilçesi Mezitli'de Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. Başarır, burada şunları söyledi:

"KILAVUZU KARGA OLANIN SONU PEK İYİ OLMUYOR, UYMA ONLARA"

"Nişantaşı'ndan Mersin'e birini yolluyorsun, ismi Levent Uysal ama pek uysal değil. Daha önceki arkadaşları bu memlekette, bu ülkede yanlış şeyler yaptı, iftiralar attı, bu toplumu bölmeye çalıştı. Ne oldu? Yolcu… O yüzden ben ona şunu söyleyeyim; kılavuzu karga olanın sonu pek iyi olmuyor, uyma onlara. Bu kentin büyükşehir belediye başkanı gelir gelmez metroyu getirdi. Peki kim onaylamadı? Nebati. Utanmıyor musun bu memleketin sorunlarından bahsederken, trafik sorunundan bahsederken? Mersin'in bundan sonraki trafiğinin sorumlusu Nebati'dir. Bir de soğanın cücüğüyle ilgilenin diyor. Doğru, bir soğan cücüğünü buraya yollamış. Ona da Mersin olarak bir söz verelim mi? Nebati'yi bakan yapacağız ama arkasına bakan. Seçimden sonra Ankara'ya gidecek.

"NUREDDİN NEBATİ, BİZİM SEÇİM KAMPANYAMIZIN NEŞESİ"

14 Mayıs saat 17: 00'de sandık kapanacak ve bir kişi kazanacak. Ben biliyorum ki Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak. Biz bu seçimle barışı, huzuru, kardeşliği getirmek istiyoruz. Bizi suçlayabilirler, cami avlusunda siyaset yapıp bizlere hakaret edebilirler. Biz asla onlar gibi olmayacağız ama Cumhurbaşkanı'na ve Devlet Bahçeli'ye birkaç şey söylemek isterim. Buraya bazı adaylarını yolluyorsunuz ama navigasyonla yolluyorsunuz. Mesela Nebati, bizim seçim kampanyamızın neşesi. Erdemli Koyuncu Mahallesi'ne gidiyor sürekli koyundan bahsediyor. Biliyorsunuz oranın limonu meşhur ama orada koyun yetiştirildiğini düşünüyor. İyi ki Çay Çilek Mahallesi'ne gitmiyor orada da çay toplamaya kalkar.

"MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYLARI BU TOPRAĞIN ÇOCUKLARI"

Millet İttifakı'nın adayları bu toprağın çocukları, bu köylerin çocukları, Mersin'in çocukları. Millet İttifakı'nın adayları ne Nişantaşı'ndan ne de Ankara'dan geliyor. Bayraklara, arabalara bakın; kendi yakıtımızı kendimiz koyuyoruz, kendi arabalarımıza biniyoruz ama devletin makam arabalarıyla burada gelip siyaset yapanlar utansın, onlara hakkımızı helal etmiyoruz."

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ali Mahir Başarır Nureddin Nebati Milletvekili Siyaset Mezitli Mersin Ankara Cami Güncel Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title